Businessclub events

13 mei 2018, Super Sunday 

Op zondag 13 mei organiseert de Business Club een Wijn- en Haringparty. Onder genot van een hapje en een drankje kunt u genieten naar de verrichtingen van Dames 1 en Heren 1.

7 april 2018, voetbalwedstrijd Sparta-VVV
Zaterdag 7 april gaat de Business Club naar de voetbalwedstrijd Spart-VVV. Het tripje is geheel verzorgd met busreis, hapjes en drankjes én vorstelijke plaatsen.

29 oktober 2017, Super Sunday

De laatste zondag van oktober organiseerde de sponsorcommissie de eerste Super Sunday. "Super Sunday was in feite een uitgebreide brunch rondom de wedstrijd van het eerste damesteam”, zegt voorzitter van de sponsorcommissie Jan Paul van Daal. "Wij bieden met onze Business Club volop netwerkmogelijkheden en gezelligheid en hebben dit seizoen naast een groot aantal nieuwe leden ook een aantal nieuwe, interessante sponsor items.”

Na de wedstrijd was er een interview met de hoofdcoach en de aanvoerster van Dames 1 en werd de nieuwe speciaal ontwikkelde Businessclub App geïntroduceerd. Deze garandeert een snelle en goede communicatie met de aangesloten leden en bedrijven.


26 mei 2016, bezoek Prinsenhof - Straatje van Vermeer

Dankzij een bijzondere samenwerking tussen Museum Prinsenhof Delft en het Rijksmuseum is het meesterwerk van Vermeer sinds 25 maart 2016 te zien in de stad waar Vermeer het omstreeks 1658 schilderde. Het Straatje van Vermeer behoort tot de topstukken van het Rijksmuseum en wordt zelden uitgeleend.

De leden van de Business Club van Ring Pass brachten 26 mei jl. ’s avonds een exclusief bezoek aan het Prinsenhof en bezochten deze bijzondere Delftse tentoonstelling.

Na een welkomstwoord van Thijs Vlek namens de Business Club van Ring Pass nam directeur Patrick van Mil het woord en vertelde vol passie over het Prinsenhof in het algemeen en het Straatje van Vermeer in het bijzonder.

De daarop volgende rondleiding in het museum leidde de leden van de Business Club langs de mogelijke locaties waar het schilderij geschilderd kan zijn. Het werd een boeiende avond.
Na afloop hebben we nagepraat onder het genot van een drankje bij De Sjees, 1 van de leden van de Business Club van Ring Pass.

26 maart 2015, Biljart Clinic

Donderdag 26 maart jl. was er weer een gezellige bijeenkomst van de Business Club leden van Ring Pass. Als activiteit werd er deze keer een biljart clinic, gegeven door de bekende Hans Klok (niet de trucs, wel het effect). Al snel werd duidelijk dat er toch nog een paar verborgen biljart-talentjes rondlopen!
Het is een gezellige avond geworden waar onder het genot van een drankje er voldoende gelegenheid was om de banden met elkaar weer verder te versterken.

We kijken weer uit naar de volgende activiteit!

20 november 2014, Kaas en wijnproeverij

Op donderdag 20 november jl. waren de leden van de Business Club uitgenodigd voor een heerlijke kaas- en wijnproeverij in de terraszaal. Een groot gedeelte van de leden van de Business Club was gekomen om van deze heerlijkheden te proeven.
De dames van Abraham Kef zijn er in geslaagd om met boeiende verhalen en goed smakende lekkernijen er een leuke avond van te maken. De Franse kazen hebben in ieder geval voor deze BC leden weinig geheimen meer.


Omdat er verder entertainment geregeld was in de vorm van een oefenwedstijd tussen de Dames 1 van Ring Pass en het Poolse Nationale team en na de proeverij voldoende gelegenheid om onder het genot van een drankje met oude en nieuwe bekende bij te praten kunnen wij spreken van een geslaagde avond. Iedereen bedankt!!

3 april 2014, Segway clinic

3 april 2014 was de businessclub te gast bij Het Rieten Dak. Na een welkomstwoord waarin uitdrukkelijk gewezen werd op de interland die 3 mei op ons complex wordt georganiseerd begonnen de leden aan een clinic Segway rijden. Het rijden op een dergelijk apparaat is niet zonder gevaar, want de uitvinder schijnt verongelukt te zijn toen hij met zijn Segway een ravijn in reed.

Gelukkig zijn er geen ravijnen in de omgeving van Het Rieten Dak en heeft iedereen enthousiast een stukje gereden op de Segway. De mannen van IceBear Events hadden ook een parcours uitgezet voor de fanatiekelingen.

Na afloop van de clinic werden wij in de watten gelegd met hapjes en drankjes die ons werden aangeboden door Het Rieten Dak. De sponsorcommissie wil alle aanwezigen en met name Stefan en Elles bedanken. 

21 maart 2013, Whisky Proeverij
Donderdag 21 maart ontving de Businessclub een oude bekende. De sponsorcommissie had wegens het eerdere succes Henri Goossens weer uitgenodigd om ons mee te nemen naar de wereld van whisky.

De anekdotes en weetjes (waar je niets aan hebt) vlogen ons in snel tempo om de oren. Tussendoor werden er diverse whisky’s geproefd. Gelet op de vele lachsalvo’s en complimenten na afloop, kunnen wij concluderen dat het weer een fantastische avond is geweest.

17 november 2011, Let Play Darts. 
Het thema van dit Business Club evenement was "Let Play Darts". Onder professionele begeleiding van Mastercaller Ray Martin, bonden de Business Club leden met elkaar de strijd aan om uit te maken wie de beste darter van de Delftse ondernemers is. Voorafgaand aan het darten werden er nieuwe Business Club leden, Volvo dealer Hoeke en Labore Administratie en Belastingadvies geïntoduceerd.

De opkomst was groot, de sfeer uitermate gezellig met een gezonde strijdlust tijdens het darten. Een prima gelegenheid om te netwerken. De finale, om uit te maken wie de beste darter zou gaan worden was, ging tussen Labore en Rozema Verhuur. Uiteindelijk viel Rozema Verhuur de eer toe als beste darter van dit Business Club evenement. Een uitermate gezellige en leuke Business Club avond.

Juni 2011, Champagne & Oester proeverij

Tegen het einde van het seizoen 2010/2011 organiseerde de Business Club een Champagne & Oester Proeverij. Vrijwel alle Business Club leden waren aanwezig om te kunnen genieten van de lekkernijen. Allereerst kreeg Hovenier Van der Heijden de gelegenheid om zich als nieuw Business Club lid voor te stellen.

De overheerlijke Oesters werden verzorgd door de Oesterkoning. Elke Champagne die we proefden werd vooraf op leerzame en ludieke wijze beschreven door Brut & Bubbels. Tentslotte kregen Eric Pool en Hans van der Krogt nog de unieke gelegenheid om beide een fles champagne te chambreren (openen met een sabel). Beide heren bleken hiervoor in de wieg gelegd te zijn en opende de flessen uitermate vakkundig en stijlvol. Kortom weer een uitermate culinaire en geslaagde Business Club avond.

17 maart 2011: 3e Ring Pass Business Club evenement wederom groot succes
Donderdag 17 maart 2011 stond alweer het derde Business Club evenement van dit hockeyseizoen op het programma. Grand café De Sjees was de locatie. Vincent Quack presenteerde zich namens De Sjees als nieuw lid aan de andere Business Club leden. Het werd die avond direct duidelijk dat Grand café de Sjees een aanwinst is voor de Ring Pass Business Club. Naast Grand café de Sjees werden ook Heineken en Medimast als nieuwe Business Club leden geïntroduceerd.


De opkomst was zeer hoog en het thema van de avond was een "Pubquiz". Gerenommeerd Ring Pass lid Eduard Weijgers stelde op zeer entertainende wijze de quizvragen.

De business Club leden namen het in verschillende teams tegen elkaar op. De moeilijkheidsgraad van de vragen bleek toch aanzienlijk en daardoor bleef de quiz tot het einde spannend. Het is leuk om te zien dat zakelijk belang via sponsoring van Ring Pass en een gezellige en vooral enerverende avond hand in hand gaan binnen de Business Club.

 
Lid worden van de Businessclub?
Bent u nog geen lid van de Business Club en wilt u graag toetreden, kunt u dat aangeven op onze website met het contact formulier.