Ring Pass Delft
* Overige functies 
Even voorstellen: twee bijzondere functies op Ring Pass Delft

Dirk Wils: Buurtsportcoach (Delft voor Elkaar, Haaglanden Beweegt) Alyssa Beijer: trainerscoordinator voor de Jeugd.


Ik ben Dirk Wils en ben actief als buurtsportcoach op Ring Pass Delft.


Zelf heb ik jaren lang in heren 1 gespeeld en ken ik de club van binnen en van buiten. Ook heb ik jaren lang de TOP-jeugd van Ring Pass Delft getraind en gecoacht.


Naast mijn bezigheden op de club ben ik ook coördinator van de buurtsportcoaches in Delft en werk ik ook op het voortgezet onderwijs (VO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO).


Mijn taken voor Ring Pass Delft: 

  • Begeleiden van maatschappelijke stagiairs.
  • Organiseren en coördineren van het jaarlijks terugkerende D-kamp in Eersel;
  • Ondersteuning geven bij het beheren Hockey Praktijk (instrument voor trainers om training te geven);
  • Ondersteuning geven bij het organiseren van trainersbijeenkomsten.


Contactgegevens: [email protected]


Zie verder ook de websites:

website Haaglanden Beweegt: www.haaglandenbeweegt.nl

website Delft voor Elkaar: www.delftvoorelkaar.nl

 Voor vele van jullie zal ik een bekend gezicht zijn, maar desondanks wil ik mij graag nog even voorstellen. Voor een ieder die mij nog niet kent.

Mijn naam is Alyssa Beijer, beter bekend als 'Aly'. Ik ben na verschillende uitstapjes naar onder andere HC Rotterdam en HGC nu alweer twee jaar terug als speelster van Dames 1.

Misschien heeft u mij ook wel eens langs de lijn zien staan? Dat klopt! Naast het zelf spelen van dit leuke spelletje, heb ik de afgelopen jaren met veel plezier MC1, MB2 en MA1 getraind en gecoacht.

Deed ik er dan helemaal niks meer naast? Ja, tuurlijk wel! Mijn studies sport en bewegen en fysiotherapie hebben ervoor gezorgd dat ik mij de afgelopen jaren niet alleen op persoonlijk vlak maar ook als trainer/coach ben blijven ontwikkelen.

Ik ben altijd op zoek naar uitdagingen en vind het daarom een enorme eer om het aankomend jaar aan de slag te gaan als trainingscoördinator op deze mooie club.

Mijn taken voor Ring Pass Delft op dit moment zijn:
  • Train de trainer

Meerdere avonden in het jaar waarbij de trainers/coachen van breedtesport teams een kijkje krijgen in hoe het er bij een toptrainer aan toe gaat, tegen welke moeilijkheden hij aanloopt ect.

  • Prep- weken;

Voorbereidingsweek voor de breedtesport teams in Augustus. 

  • Meer aandacht voor Hockey Praktijk App;

Graag breng ik hockey Praktijk meer onder de aandacht.

  • Wat leer je een kind in de A, B, C, D?

Binnen een lijn ( A,B,C,D) een trainingsopbouw creëren waardoor de kinderen dezelfde basisvaardigheden op hun eigen niveau aangeleerd krijgen. 


Mijn kennis en ervaring wil ik samen met u inzetten om de trainingen binnen de club zowel kwalitatief als inhoudelijk te verbeteren. Maar laten we daarbij vooral niet vergeten dat het plezier altijd voorop blijft staan. Ik kijk er naar uit deze mooie, uitdagende rol te gaan vervullen.

Hopelijk tot ziens op de club!

Alyssa Beijer
New Cell New Cell
 
 
 
Instagram