Sponsoring - Algemeen


Sport en bewegen verbeteren de gezondheid, sport vergroot de samenhang in en de binding met de maatschappij. Aldus biedt sport een ideaal platform om u als bedrijf via Ring Pass te presenteren.


Sportsponsoring draagt bij aan het imago en uitstraling van uw bedrijf. Een groot aantal grote en kleine (lokale) bedrijven gingen u al voor om Ring Pass financieel te steunen. De belangrijkste redenen van onze sponsoren zijn: 

  • Vergroten van de omzet;
  • Verbeteren naamsbekendheid;
  • Invulling geven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen;
  • Netwerken;
  • Imago positief beïnvloeden;
  • Verbeteren inkoopmogelijkheden;Iets terugdoen voor het marktgebied waarin uw onderneming is gevestigd. 

Via sponsoring komt uw onderneming op een informele manier onder de aandacht van uw doelgroep. Ring Pass is een hockey- en tennisvereniging waar iedereen zich snel thuis voelt. Jaarlijks bereikt u met sponsoring van Ring Pass op eenvoudige wijze ruim 20.000 gezinnen en ondernemers. Immers ruim 1300 leden uit Delft en omgeving sporten hier iedere week of komen langs om te kijken naar de prestaties van onze hockeyers of tennissers. Daarnaast komen er wekelijks 700- 1000 bezoekers (met ouders) van andere hockeyverenigingen om tegen Ring Pass te spelen. Deze bezoekers komen voornamelijk uit de regio Delflanden, Haaglanden, Rijnmond en Westland.  Naast de "gewone" competitie en trainingsactiviteiten worden er op Ring Pass een groot aantal hockey en tennis toernooien georganiseerd. Tijdens deze evenementen is Ring Pass gastheer voor grote groepen mensen variërend van 500 kinderen tot 250 volwassenen per  evenement.

Juist nu sportverenigingen steeds vaker maatschappelijk worden gezien als belangrijk bindmiddel om de lokale samenleving gezond te houden, draagt sponsoring van Ring Pass bij aan een positief imago van uw bedrijf.

Naast sponsoring als bedrijf is er ook de mogelijk als individueel persoon Ring Pass Delft te sponseren door lid te worden van de Vrienden van Ring Pass. Klik hier voor meer  informatie over de Vrienden van Ring Pass Delft.


Waarom Ring Pass Delft?

Ring Pass is één van de grootste sportverenigingen van Delft en omstreken en biedt uitstekende hockey en tennis faciliteiten. Wij hebben zowel (jeugd) teams die in de landelijke competities spelen als teams die op recreatieniveau hockeyen. Hockey en tennis trekt ook een specifieke doelgroep aan die qua consumentenbestedingen aan de bovenkant van onze regio zitten. Dat kan u helpen om uw omzet te laten groeien. Via onze Business Club komt u gemakkelijk in contact met andere (lokale) ondernemers ten behoeve van het Business to Business aspect.  

Wat is het beleid van de vereniging? 

Ring Pass wil al onze enthousiaste en veelbelovende hockeyers en tennissers optimale aandacht en support geven. Waarbij de vereniging het belangrijk vindt om balans te houden tussen top- en breedtesport, vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid. Ring Pass voert daarom een actief sponsorbeleid om dit te bereiken. Waarbij we uw bedrijf dichtbij onze leden, toeschouwers en (lokale) ondernemers brengen.  

Ons Business club netwerk biedt u eenvoudig toegang tot de andere sponsors. Ring Pass is trots op haar sponsoren die al sinds jaren als zodanig optreden en de vereniging een warm hart toedragen. Met de financiële steun van onze sponsoren heeft Ring Pass de afgelopen jaren namelijk kunnen investeren in versterking van top- en breedtehockey, de jeugdopleiding, professionele trainers, vervanging van kunstgrasvelden, een toren bij het hoofdveld voor video opnamen en uitbreiding van ons clubhuis. 

Nu is het tijd om te investeren in het structureel op peil houden van de faciliteiten voor het top- en breedtehockey, onze jeugdopleiding, modernisering van de faciliteiten voor toeschouwers, de maatschappelijk ambities van Ring Pass en nog veel meer! Vandaar dat wij een aantal aantrekkelijke sponsormogelijkheden hebben gecreëerd waarmee ook uw bedrijf zich op sportieve wijze kan profileren. Is bovenstaande ook interessant voor uw bedrijf? Neemt u dan contact op met één van de leden van de sponsorcommissie van Ring Pass via het aanmeldformulier op deze website.


Wij verwelkomen u graag als sponsor!

 

Jan-Paul van Daal, Heidi Roest, Thijs Vlek, Peter van Oostrom en Manfred Bavelaar.