Sport Gezond

Gezonde levensstijl

Wie vaak sport zit lekkerder in zijn vel. Door te sporten word je gezonder, krijg je meer kracht, meer longcapaciteit, meer conditie en meer energie. Je staat steviger in het leven en je voelt je sterker en fitter. Én je krijgt een betere nachtrust.

Ook gezonde voeding is daarbij essentieel voor het leveren van goede (sport)prestaties en voor een gezond en sterk lichaam. Lees meer hierover bij Voeding.

Hartstichting

Om in vorm te blijven zouden de meeste mensen zo’n 2 tot 3 keer per week een uur moeten sporten. Je moet hierbij denken aan activiteiten die echt je hartslag verhogen.

Wanneer je sport samen met anderen merk je al snel dat het sporten een leuke sociale beleving wordt. Je combineert dan je sociale leven met werken aan je gezondheid en dat is slim! 

Ring Pass biedt niet alleen Hockey en Tennis aan. Er is ook de hardloopgroep De Ring Pass Runners en voor ouderen wandel- en bewegingscursussen en balanstrainingen. Die laatsten zijn de laagdrempelige lessen van Delft voor Elkaar en Sportief Plus. 

Daarnaast ondersteunt FysioPlein Ring Pass Delft bij het sporten. Zoals ondersteuning van de trainers, het inzetten van blessurepreventie programma’s zoals Join(t) Forces en het gratis sportspreekuur.