Evenementen - Jaarplanning


Als vereniging vinden we het belangrijk dat er naast het hockeyen en tennissen leuke activiteiten worden georganiseerd voor alle geledingen binnen Ring Pass Delft.

Hieronder staat een globaal overzicht van de activiteiten en evenementen, die Ring Pass gedurende het seizoen organiseert. De aankondigingen hiervan worden tijdig geplaatst in Nieuwsberichten op deze website, in de Ring Pass App of per email. De exacte data zijn ook te vinden in de Club agenda, zowel in de App als op deze website.

De Evenementencommissie organiseert al deze activiteiten. Heb je idee├źn, vragen of wil je helpen? Stuur een email naar [email protected] 

September

Het begin van het seizoen. De hockey teams zijn al flink aan het trainen en de eerste wedstrijden zijn of worden gespeeld. 
De eerste The Dansant (TD) van het nieuwe seizoen is er weer op zondag voor de senioren. 

Oktober

In de herfstvakantie wordt het D-kamp georganiseerd. Een zeer populaire activiteit bij de D-jeugd. Wees er snel bij! 
Ook zijn er weer de Movella techniek trainingen in de herfstvakantie en op zondagochtend. 

Ergens eind van de maand vindt de Algemene Ledenvergadering plaats over de Jaarcijfers van het afgelopen hockey seizoen en een terugblik van de commissies. 

November

De Thé Dansant vinden ongeveer 5 keer per jaar plaats op een zondag als Heren 1 of Dames 1 thuis speelt. Een DJ verzorgt de muziek.

De Tenniscommissie organiseert in deze maand haar bekende Beaujolaistoernooi.
Natuurlijk is er weer een Sinterklaasfeest voor de Jongste Jeugd. 

Sinds 2017 wordt eind van deze maand de Blaashal opgezet. Daarvoor zijn altijd ruim 100 vrijwilligers voor nodig. Ze worden beloond met een heerlijke maaltijd in het clubhuis. 

December

December is de maand voor onze beroemde Kerstgaladiners voor de C-, B- en A-jeugd. Super gezellig en  altijd druk bezocht en bezongen.

Het zaalseizoen is in volle gang. De blaashal wordt dagelijks gebruikt om te trainen en in de weekends worden er wedstrijden  gespeeld.

In de kerstvakantie worden de befaamde Saturnus indoor toernooien georganiseerd voor de jeugd. De D- en C-jeugd toernooien vinden plaats in onze eigen Blaashal. Voor de A- en B-jeugd wordt de sporthal bij de TU gehuurd.

Januari - Februari

Begin van het nieuwe jaar is er de Nieuwjaarsreceptie. Een mooi moment om elkaar te begroeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Voor de D-jeugd is er een Super Bingo avond en voor de Senioren is er een gezellige Pub-quiz avond. 
De tenniscommissie organiseert haar jaarlijkse  Snerttoenooi

Eind februari wordt de Blaashal weer afgebroken. Wederom zijn er dan weer ruim 100 vrijwilligers nodig en wordt er daarna gezellig gegeten in het clubhuis. 

Maart - April

De 2de helft van het veldsiezoen is weer begonnen. Het mooie weer komt er weer aan en The Dansants (TDs) met DJ op de zondagen zijn gezellige bijeenkomsten.

Voor de jongste Jeugd (E-en F-) is er een Kinder Bingo. Een leuke gezellige activiteit.  Ook voor de allerlei kleinste, de vijf-en zesjarige Funkeys, wordt er deze maand iets leuks georganiseerd.

April - Mei 

Het hockey seizoen is in volle gang.
Voor de A-, B- en C- jeugd worden activiteiten georganiseerd. Het kan zijn een gezellige avond met een DJ voor de AB- jeugd en voor de C-jeugd verrassende spelletjes. 

Eind van de maand mei vindt een Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats met de bespreking van de nieuwe begroting en de contributie. Commissies lanceren hun toekomstbeelden. 

Juni - Juli.

Het hockeyseizoen is bijna ten einde.
Voor de senioren wordt het seizoen afgesloten met een  Thé Dansant en BBQ

In deze maand is er ook nog de Jongste Jeugd dag, georganiseerd door de KNHB.

In de maanden juni en juli organiseert Ring Pass de bekende Satunus Outdoor toernooien voor de jeugd in diverse klassen (2e en 3e klas , subtop, top, etc). Deze toenooien vinden allemaal plaats op het Ring Pass complex..

De selecties zijn achter de rug, de teamindelingen zijn gemaakt en de zomervakantie lonkt.

Terwijl het hockeyseizoen ten einde is, is het Tennisseizoen in volle gang. In juni worden de jaarlijkse tennisclubkampioenschappen gehouden en is er ook nog het Sarah&Abraham toernooi voor de 50-plussers.

In augustus beginnen de eerste voorzichtige hockeytrainingen weer.