Tennissen op Ring Pass Delft

Tennisvelden op Ring Pass Delft

Op het sportcomplex van Ring Pass bevinden zich 3 hockeyvelden, 4 tennisbanen en een oefenveld voor hockey. 
Het clubhuis is het kloppend hart van het sportcomplex. Hier kan zowel doordeweeks als in het weekend gebruik van gemaakt worden. In de hal van het clubhuis hangt het reserveringsbord voor de tennisbanen. 

Aan weerszijden van de tennisbanen markeren hoge coniferen de tennisbanen en zorgen voor een groene omgeving. ’s Avonds zorgen lampen voor een goede verlichting van de tennisbanen. 

Laddercompetitie trofee
Een groot parkeerterrein biedt voldoende ruimte voor uw auto en fiets. 

Toernooien

De jaarlijkse toernooien zijn: Het Snerttoernooi in Januari, Sara en Abraham toernooi begin Juli, Beaujolais toernooi eind November. De jaarlijkse clubkampioenschappen worden gehouden in Juni.


Jaarlijks wordt er ook een laddercompetitie gespeeld voor de dames, heren en de mix dubbel,  alsmede de heren singel en bij voldoende belangstelling ook de dames singel. Het einde van de laddercompetitie is eind november met de prijsuitreiking tijden het Beaujolais toernooi. Recreatief én competitie tennis

Recreatief tennis 

Tossochtenden: 
Maandagochtend, woensdagochtend en vrijdagochtend is er voor alle seniortennisleden vanaf 9.30 uur tot 11.30 uur gelegenheid om aan tossactiviteiten deel te nemen. Voor het tossen op woensdagochtend zijn vier banen gereserveerd, de andere dagen zijn er 3 banen gereserveerd. 

Tossavond:
Op donderdagavond is er voor de seniorleden gelegenheid tosstennis te spelen vanaf 19.30 uur. Hiervoor zijn twee banen gereserveerd.

Competitie tennis 

Binnen Ring Pass Tennis zijn er meerdere competitieteams actief: 

  • Een damesteams die doordeweeks hun competitie speelt.
  • Op de vrijdag een mix en een heren team.
  • Op de zaterdag een herenteam en een damesteam. 

 

Er wordt zowel aan de voorjaars- als aan de najaarscompetitie deelgenomen