Ring Pass Delft
Fiets zondag 17 september mee met de Rabobank Sponsor fietstocht

Nieuwsafbeelding
16-8-2017  | 

Op zondag 17 september vindt de jaarlijkse Rabobank Sponsorfietstocht plaats. Met deze gezellige fietstocht wil het Bestuur van Ring Pass Delft geld verdienen voor Stichting MIJN HELD. MIJN HELD zet mini helden in het welverdiende zonnetje door voor hen een ontmoeting te organiseren met hun grote held. Daarnaast organiseren zij evenementen voor groepen mini helden met een heldenthema. Stichting MIJN HELD en Ring Pass Delft zijn ervan overtuigd dat er in iedereen een held schuil gaat!

 

De Sponsorfietstocht is een initiatief van Rabobank Zuid-Holland Midden, die het lokale verenigingsleven een warm hart toedraagt. Mensen samenbrengen, iets in beweging zetten en tegelijk het lokale verenigingsleven financieel ondersteunen.

 

Meefietsen = geld verdienen!

Voor iedereen die namens Ring Pass Delft mee fietst, stort de Rabobank € 10,00 (voor de route van 15 en 30 km) of € 20,00 (voor de route van 60 km en de wielerroute) in de kas van Stichting MIJN HELD. Van dat geld kunnen zij een leuke activiteit organiseren voor mini helden.

 

Mobiliseer de hele familie

We willen natuurlijk met zoveel mogelijk mensen meedoen. Hoe kun je daarbij helpen? In de eerste plaats door zelf mee te fietsen. En in de tweede plaats door anderen te mobiliseren: vrienden en vriendinnen, ouders, kinderen, buren, opa’s en oma’s. Iedereen die namens Ring Pass delft deelneemt levert geld op, dus hoe meer zielen hoe meer vreugd.

 

Aanmelden

Meld je zo snel mogelijk aan bij Ellis Slot, bestuurssecretaris Ring Pass Delft. Vermeld ook met hoeveel personen je mee doet en welke afstand je gaat fietsen. In het clubhuis op het prikbord hangt ook een inschrijflijst.

 

Meer informatie

Op de website van Stichting MIJN HELD lees je alles over dit goede doel | www.mijnheld.com

Op de website van de Rabobank Sponsorfietstocht vind je meer informatie over de fietstocht | www.rabobank.nl/zuid- hollandmidden

 

Ben je actief op Twitter? Volg @MIJNHELD1 . Via @RaboZHMidden ontvang je al het nieuws over de Rabobank Sponsorfietstocht.
 
 
Instagram