Ring Pass Delft
Open dag tennis op 24 maart

Nieuwsafbeelding
12-3-2018  | 

24 MAART 2018 OPEN DAG TENNIS

Wil je eerst kennis maken met de tennisschool Koster?

Kom dan gezellig een balletje slaan op de tennisbanen van Ring Pass Delft op zaterdag 24 maart vanaf 11.00 uur.

 

Programma Open Dag:

 

11:00 – 11:30 uur inloop jeugd van 5 t/m 8 jaar

11:30 – 11:30 uur inloop jeugd van 9 t/m 12 jaar

12:00 – 12:30 uur inloop jeugd en volwassenen

12:30 – 13:00 uur inloop jeugd en volwassenen

 

 

 

 

 

Om 11:00 uur kan de jongste jeugd kennismaken met tennis. Er zijn kindertennisrackets, kindernetjes en zachte tennisballen aanwezig zodat papa, mama, opa, oma, tantes en ooms een balletje kunnen slaan met hun (klein) kind, neefje of nichtje.

 

Uiteraard worden er ook onder leiding van professionele tennisleraren leuke (spel) oefeningen gedaan en er staat een ballenkanon klaar om wat ballen weg te slaan.

Hoe GAAF is dat!

 

Na afloop is er limonade om de dorst te lessen en is er mogelijk om in te schrijven voor tennislessen.

 

Om 11:30 uur kan de oudere jeugd aansluiten en zelf of met iemand anders een balletje komen slaan. De leraren zijn aanwezig om de basis van het tennissen uit te leggen, denk hierbij aan het technische aspect. Of er kan er een half uur lang tegen het ballenkanon worden getennist! Er zijn genoeg tennisrackets aanwezig en voor na afloop staat er natuurlijk een lekker drankje klaar.

 

Om 12:00 uur is er een vrije inloop voor oudere jeugd en volwassenen en kan ieder zijn vragen kwijt met betrekking op de tennislessen of het lidmaatschap. Ook dit hele uur staat er een tennisleraar klaar om jullie de basis aan te leren en staan er leuke oefeningen op het programma. Naast het ballenkanon is er ook ruimte om op de andere tennisvelden spelvormen te trainen en kan er een wedstrijd gespeeld worden!

 

 

AANMELDEN voor deze open dag?! Dat kan! Stuur een mail naar [email protected] en vermeld welk tijdstip jij of je (klein)kind mee wil doen!
 
 
Instagram