Ring Pass Delft
Oproep: arbitrage commissie zoekt dringend versterking

Nieuwsafbeelding
16-4-2018  | 

Iedereen begrijpt dat er geen wedstrijd kan worden gespeeld als er niet een scheidsrechter is die het allemaal in goede banen leidt. Maar ik denk dat niet iedereen zich beseft hoeveel er georganiseerd moet worden, om dat iedere week voor alle wedstrijden te regelen.

 

Daar hebben wij de scheidsrechterscommissie voor en juist voor die commissie zijn wij dringend op zoek naar nieuwe mensen. Wij willen alles rondom de arbitrage verder gaan professionaliseren maar dat kunnen wij niet alleen.

 

Je hoeft niet perse een hockeyachtergrond te hebben. Uiteraard wel interesse en plezier in de hockeysport. Het allerbelangrijkste is dat je over een organisatietalent beschikt en goed met mensen kunt omgaan.

 

Om het niet een te grote belasting te laten worden, zijn wij op zoek naar zo’n 5 tot 6 vrijwilligers met wie wij de arbitrage een extra impuls kunnen geven.

 

Meld je aan en stuur een email aan [email protected] of mail aan [email protected]; met name willen wij ook de ouders van onze jeugdspelers oproepen om zich aan te melden.

 

Zonder commissie, geen scheidsrechters en zonder scheidsrechter geen wedstrijd….
 
 
Instagram