Ring Pass Delft
De jeugd heeft de toekomst... Helpt u mee?

22-4-2018  | 

De eerste technische vaardigheden leren onze hockeyers op hele jonge leeftijd, als zij nog jongste jeugd heten. Maar vooral ook ontstaat dan het plezier in en de liefde voor de hockeysport.

 

Wij hebben meer dan 25 E en F teams, 50 trainingsleden en zo’n 50 funky kinderen, tezamen meer dan 300 jongste jeugdspelers. Het spreekt voor zich dat er heel veel moet worden geregeld en gecoördineerd om al die kinderen kennis te laten maken met het plezier van hockeyen. Dat alles wordt gedaan door de Jongste Jeugdcommissie die ook allerlei extra activiteiten, zoals schoolhockey en de jongste jeugd-dag, organiseert.

 

Na een aantal jaren met heel veel inzet en enthousiasme deze commissie te hebben voorgezeten, vertrekt de huidige voorzitter en zijn wij op zoek naar een enthousiaste

 

Voorzitter Jongste Jeugdcommissie

Hockeyervaring is natuurlijk fijn maar niet perse vereist. Het gaat er vooral om of je goed kunt organiseren, met mensen kunt omgaan en wilt meehelpen aan de hockeytoekomst van onze jeugd.

 

Om je interesse te tonen en voor nadere informatie kun je contact opnemen met Peter van Haagen (Voorzitter Ring Pass Delft) of met de huidige voorzitter van de Jongste Jeugdcommissie, Marion Smit.

 

Wij willen met name de ouders van onze jongste jeugdleden vragen te reageren; jullie weten immers als geen ander hoe belangrijk het werk van deze commissie is.
 
 
Instagram