Ring Pass Delft
Koninklijke onderscheiding voor Annemiek Dijkgraaf

Nieuwsafbeelding
26-4-2018  | 

Vanochtend werd onze eigen Annemiek Dijkgraaf onder valse voorwendselen naar het Stadhuis van de gemeente Delft gelokt. De echte reden moest geheim blijven en slechts een handjevol mensen wist waarom zij daar echt was.

 

De Burgemeester, mevrouw Marja van Bijsterveldt- Vliegenthart, mocht haar namelijk vertellen dat het Zijne Majesteit de Koning, had behaagd om Annemiek te benoemen tot lid in de Orde van Oranje Nassau.

 

Deze Koninklijke onderscheiding kreeg zij voor het vele vrijwilligerswerk wat zij doet en heeft gedaan, waarmee zij een voorbeeld is voor anderen. Zij heeft daarmee een wezenlijke bijdrage geleverd om haar omgeving een beetje mooier te maken.

 

Uiteraard zijn wij ongelooflijk trots op Annemiek en ook voor Ring Pass Delft is zij van onschatbare waarde. Wij willen Annemiek dan ook van harte feliciteren met deze prachtige bekroning op al haar vrijwilligerswerk.

 

Natuurlijk laten wij dit niet zo maar voorbijgaan. Zondag 29 april 2018 organiseren wij van 19.00 tot 21.00 uur een klein feestje voor Annemiek, waarbij gelegenheid is haar te feliciteren.

  

Namens het bestuur

 

Peter van Haagen

Voorzitter
 
 
Instagram