Ring Pass Delft
Even bijpraten met de voorzitter...

Nieuwsafbeelding
8-5-2018  | 
"Voordat je het weet, is het voorbij...” ik schrok een beetje van de opmerking van deze trouwe supporter en jarenlang lid. Maar gelukkig doelde hij op het hockeyseizoen en daar had hij gelijk in. Het zit er over een paar weken alweer op, althans voor wat betreft de wedstrijden, want achter de schermen gaat alles gewoon door.

Allereerst feliciteer ik onze tennisleden met hun 40-jarig bestaan dit jaar. Een ontzettend leuke en hechte groep die iedere dag nog heel fanatiek punten willen scoren. Later meer erover hoe dit heuglijke feit wordt gevierd.

Heren 1 heeft afgelopen zondag, na een meer dan indrukwekkend seizoen, het kampioenschap binnengehaald. Grote klasse en heel erg gefeliciteerd met dit resultaat! Dames 1 gaat nog een aantal wedstrijden knokken om in de overgangsklasse te blijven en kan de steun van iedereen hard gebruiken. Verschillende jeugdteams maken nog een kans of kansje op het kampioenschap en
ook zij willen heel graag worden aangemoedigd.

Winnen en kampioen worden is natuurlijk hartstikke leuk of vet, zoals dat tegenwoordig heet; maar veel belangrijker vind ik het dat straks iedereen met een goed gevoel terugkijkt op het seizoen en vooral heel veel plezier heeft gehad. Want is het uw club en van uw kinderen, maar ook een club voor en door u en uw kinderen. Wij kunnen het niet alleen en hebben uw hulp nodig om er ook volgend seizoen weer een succes van te maken.

En u mag meebepalen wat voor een vereniging wij willen zijn want wij gaan een traject starten om dat met elkaar te (her)ontdekken. Op de ALV van 30 mei 2018 zal ik dat uitgebreid toelichten met de blik op de toekomst en dat gaat verder dan alleen komend seizoen.

Het is mooi weer dus ik houd het kort, maar kijkt u nog even verder op de website naar onze oproepen voor de verschillende functies?
Onder het mom van "u kunt iedere zaterdag en zondag langs de kant staan”, vraag ik dus vooral: Doet u met ons mee..? 
 
Instagram