Ring Pass Delft
Privacy (AVG) en onze websites

Nieuwsafbeelding
1-6-2018  | 
Voordat op 25 mei jl de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming ) werd ingevoerd en heeft het bestuur het privacy beleid op Ring Pass opgesteld en op de site geplaatst. 


Naast dit beleidsdocument zullen de komende tijd nog een aantal zaken verder worden uitgewerkt. Belangrijk hierbij is dat het niet meer toegestaan is dat er een koppeling te maken valt tussen persoonsnamen en een locatie met een tijdstip.   


Zo zullen op onze openbare webstie van Ring Pass Delft, alle scheidsrechtersnamen bij het wedstrijdschema, alle namen van de teamondersteuning en de spelers bij teams en alle namen bij bardiensten verwijderd worden. Deze mogen alleen getoond worden achter een Login! 

M.a.w. deze namen zijn wel te vinden op de Ring Pass App, als je daar bent ingelogd en op de Teamsite van Ring Pass: https://team.lisa-is.nl/?u=ringpass.nl  (je vindt deze Teamsite login url ook op de website, rechtsboven) 


De teamsite is vooral bedoeld voor alle coaches, commissieleden etc. Daar kan je alle belangrijke informatie vinden en zaken bijwerken

De planning is dat volgende week, 5 juni, de website hierop wordt aangepast.


Namens het Bestuur
Frank Engering
Vicevoorzitter 
 
Instagram