Ring Pass Delft
Bijbaantje als Trainerscoordinator Jongste Jeugd?

Nieuwsafbeelding
4-6-2018  | 

Wij  zijn dringend opzoek naar enkele enthousiaste opvolgers van Jessica en Marieke, die zes jaar lang de Jongste Jeugd trainingen op de woensdagmiddag hebben verzorgd.


Ben jij iemand met een passie voor hockey en die in staat is om trainers, kinderen en ouders te verbinden?  En wil jij onze enthousiaste jongste jeugd beter maken en op een leuke manier hun technische vaardigheden verbeteren dan ben jij degene die we zoeken.De jongste jeugdleden krijgen elke woensdagmiddag 2 uur training. Het eerste uur is vanaf 16.30 voor de F-lijn en het tweede uur is vanaf 17.30 voor de E-lijn. 
We zoeken een algemene Trainerscoördinator Jongste Jeugd: 


De trainerscoördinator houdt toezicht over alle velden en zorgt dat elk team een tasje met ballen en pionnen heeft. Zet voor het eerste uur de oefeningen voor de F-trainingsgroep uit en zorgt ervoor dat aan het einde van de jongste jeugd trainingen alles weer netjes terug is in de container. 


Verder zal deze coordinator het aanspreekpunt van de ouders zijn. Wanneer ouders vragen hebben kunnen ze bij jou terecht. Niet alleen vragen maar ook opmerkingen die betrekking hebben op de trainingen van de kinderen. Als coördinator ben je een half uurtje eerder zodat je alles van tevoren klaar kan zetten en een half uurtje later klaar vanwege het opruimen van alle spullen samen met de andere trainers


Dus, wat houdt deze functie in: 

  • Het organiseren van het trainingsprogramma jongste jeugd (i.o.m. trainerscoördinator Jeugd)
  • Voorbereiden van oefenstof en trainingen (www.hockeypraktijk.nl)
  • Actief begeleiden van trainers op en rondom het veld
  • Het verzorgen van de interne opleiding van de jongste jeugdtrainers 
  • Ondersteunen van de commissie jongste jeugd bij de indeling van teams
  • Aanwezigheid op woensdagmiddag We zoeken ook drie Veldcoördinatoren: 

Als veldcoördinator ben je de tussenpersoon tussen de trainerscoördinator (zie boven) en de (jeugd) trainers op het veld. Als veldcoördinator loop je tijdens de training rond om de trainers te begeleiden waar nodig en probeer je de kinderen te motiveren wanneer dit voor de trainers soms niet meer goed lukt. De trainers moeten vooral met het hockey bezig zijn. 


Dus, wat houdt deze functie in: 

  • Trainers  aansturen tijdens de training 
  • Kinderen aansporen tot meedoen 


Voor deze belangrijke functies zijn we bereid een leuke vergoeding te geven, eventueel gecombineerd met een trainersopleiding. Heb je interesse of wil je meer informatie?  Neem contact op met Jessica of Marieke of stuur een email naar [email protected] of naar Marion / Jeroen, voorzitter Jongste jeugd of bel ons gewoon.Namens het bestuur,

Frank Engering 

Vicevoorzitter

M 06-22558697

 
 
Instagram