Ring Pass Delft
Sta jij fluitend op?

Nieuwsafbeelding
5-6-2018  | 

Doe je dat elke dag?  Fluitend opstaan. Natuurlijk zoeken we ook nog goede scheidsrechters, maar we zoeken meer hulp! Met ruim 1400 leden moet het toch mogelijk zijn een flink aantal vrijwilligers te vinden om de vacatures op Ring Pass te vullen.


Het bestuur doet daarom een dringende oproep aan alle leden en ouders van (jeugd)leden om ons te helpen, zodat we allemaal fluitend kunnen opstaan! 


Voor deze prachtige vereniging zoeken wij een aantal vrijwilligers op sleutelposities in de organisatie.


  • Bestuur – penningmeester. Wij zoeken een gepassioneerde en betrokken penningmeester. Meer informatie hierover is te vinden op de website: Collega gezocht

  • Zaalcoordinator: zij/hij maakt afspraken met de blaashalhuurders: Hudito, Pijnacker, Scoop, Rijswijk voor de trainingstijden en met de KNHB voor het weekend. Samen met de lijncoordinatoren wordt de indeling van het zaaltrainingsschema van onze eigen teams opgesteld.

  • Jongste jeugd - Trainerscoordinatoren:  We zoeken 3 enthousiaste Veldcoordinatoren en 1 Trainerscoordinator, die elke woensdagmiddag aanwezig zijn op het veld en de trainers van de jongste jeugd aansturen en regelen. Voor deze zeer belangrijke functie staat een uitgebreide advertentie op de site

  • Wedstijdsecretariaat – Jongste jeugd. Ruim van tevoren kan het wedstrijdschema van huis uit al gemaakt worden. Verder ben je het aanspreekpunt voor andere clubs. 


  • Jeugdcie: De jeugdcommissie is dringend opzoek naar lijncoordinatoren en andere helpende handjes in de commissie om de teams in te delen en te begeleiden en als vraagbaak voor de ouders. 


  • Communicatiecie – Goede communicatie is toch zo belangrijk. Als de commissie uit 5-6 vrijwilligers bestaat is het een fluitje van een cent om samen deze commissie te runnen. Veel werk kan thuis uitgevoerd worden. Denk hierbij aan het plaatsen van Aankondigingen, Nieuws- en Persberichten, Facebook, Beeldscherm in het clubhuis etc. Verzin het maar...


  • Vrijwilligerscie – Om de club te helpen met de vacatures en het verzorgen van attenties voor de vrijwilligers zijn we opzoek naar een paar nieuwe leden, die de commissie nieuw leven in blazen. 


  • Verder zijn we altijd op zoek naar Trainers en Barmedewerkers.Heb je interesse of wil je meer informatie?  Stuur een email naar [email protected] of bel een van ons


Het Bestuur

Peter, Fransien, Erik en Frank
Bijlage: AV RPD 2018-05-30 Vacatures.pdf 
 
Instagram