Ring Pass Delft
Even bijpraten met de voorzitter...

Nieuwsafbeelding
1-7-2018  | 

Elk einde kent een nieuw begin…….. Van Vinken naar Vonken!


Met het traditionele huldigen van de kampioenen en het weekend erna, de eerste Saturnustoernooien, dan weet je het al. Het seizoen zit er weer op en de vakanties staan voor de deur. Het is weer omgevlogen en tegelijkertijd staan tientallen vrijwilligers alweer met anderhalve been in het nieuwe seizoen. Want mijn hemel, wat komt er toch veel kijken om al die leden lekker te kunnen laten sporten.


Dat brengt mij meteen op de dringende oproep aan ouders, spelers en iedereen die Ring Pass Delft een warm hart toedraagt, zich op te geven als vrijwilligers. Toegevoegd en ook als bijlage (even op de link klikken) staan de diverse functies die wij nog moeten invullen. Twijfel niet langer, het vraagt uiteraard de nodige tijd maar u krijgt er enorm veel voor terug. Energie, plezier en allerlei nieuwe kennissen en vrienden, maar vooral de voldoening dat u uw steentje bijdraagt om onze club draaiende te houden.


Het wordt leuk en spannend de komende maanden want wij gaan aan de slag om onze club opnieuw een gezicht te geven. Onder aanvoering van Willy Steenbakkers gaat een stuurgroep, met Marion Smit, Koenraad Schulten, Leon Plomp en Ezra Bakker aan de slag om onze toekomst vorm te geven. Ik wil er ook nog graag een jeugdlid aan toevoegen en samen met alle leden en vrijwilligers gaan wij Ring Pass Delft nog sterker de toekomst in laten gaan. Het gaat om plezier en groei en daar gaat u de komende maanden heel veel over horen! Maar u hebt geen passieve rol want wij gaan u uitnodigen voor verschillende bijeenkomsten, om met elkaar die toekomst te bepalen. Het is tenslotte uw club, dus u gaat daar ook over.


De vakantie staat voor de deur, eigenlijk een vervelende onderbreking van het seizoen, maar ik wens u allen toch een heerlijke vakantie toe. Geniet ervan, tank weer nieuwe energie maar kijk vooral goed uit en kom veilig weer terug.


Graag tot in het nieuwe seizoen dat nog weer leuker wordt…. Het gaat om het plezier dat de club ons geeft. En ja,  er moet veel gebeuren en soms zit het een beetje tegen maar het gaat niet om het afvinken van to-do lijstjes. Het gaat om die stralende gezichten van al die sporters die intens genieten van hun sport; daar moeten wij het met zijn allen voor doen….


Van Vinken naar Vonken….. 


Peter van Haagen, Voorzitter Ring Pass Delft
Eerder verschenen Blogs van de voorzitter:    U ZOCHT NAAR : EVEN BIJPRATENBijlage: RPD-vacatures-juli-2018.pdf 
 
Instagram