Ring Pass Delft
Scheidsrechterscafé bij RingPass

Nieuwsafbeelding
2-9-2018  | 

Scheidsrechterscafé

Het is gelukt om dit jaar het scheidsrechterscafé naar Ring Pass te halen. Op 1 oktober zal een bondsscheidsrechter bij ons komen om het een en ander te vertellen en om vragen te beantwoorden. Wil je hier bij zijn meld je dan snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt. https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/aanmeldformulier-spelregelcafes-week-van-de-scheidsrechter

 

Mocht de avond op RPD vol zitten of kan je niet op 1 oktober en wil je toch een scheidsrechterscafé bezoeken is er wellicht nog plek bij een andere club. Bij o.a. HGC, Waterings Veld en Schiedam worden ook scheidsrechterscafés georganiseerd. Kijk op het aanmeldformulier voor alle data en locaties.


_____________________________

College Björn Kuipers in Theater de Veste

Op vrijdag 19 oktober geeft Nederlands bekendste voetbalscheidsrechter Björn Kuipers een lezing over presteren onder druk in theater de Veste. Dit college geeft een schitterende inkijk in de boeiende wereld van een arbiter en ondernemer. Kuipers staat bekend om zijn openheid en zijn uitstekende manier van presenteren. Hij blaast u bijna letterlijk van uw stoel. Na afloop van het theatercollege vindt een Meet & Greet met Björn Kuipers plaats.

 

Hoewel hij een voetbalscheidsrechter is, zal een groot deel van zijn verhaal ook toepasbaar zijn voor hockeyscheidsrechters. Een zeer interessant verhaal voor elke scheidsrechter die (nog) beter wil presteren. Er zijn nog maar beperkt plaatsen beschikbaar, dus als je wilt moet je snel zijn.

Link: https://www.theaterdeveste.nl/programma/6246/Bjorn_Kuipers/Presteren_onder_druk/ 
 
Instagram