Ring Pass Delft
The Indian Maharadja nieuwe kledingmerk Ring Pass

Nieuwsafbeelding
2-9-2018  | 

Ring Pass vanaf dit seizoen 'in het nieuw'!

 

Ring Pass Delft heeft een nieuwe kledingpartner gevonden in The Indian Maharadja.

Na het wegvallen van Stag als gevolg van een faillissement is er door de sponsorcommissie gezocht naar een nieuwe kledingleverancier. Nagenoeg alle relevante merken hebben de club bezocht en hun aanbieding neergelegd.

 

The Indian Maharadja kwam hier glansrijk als winnaar uit, met name door de moderne materialen, de perfecte prijs-kwaliteit verhouding en de al bestaande relatie met Maltha Sport, die de spullen weer mag leveren.

 

Op 28 augustus jl. is het contract door beide partijen ondertekend. Op de foto ziet u Jeroen van Moergestel (directeur The Indian Maharadja) en Ring Pass voorzitter Peter van Haagen het contract ondertekenen. 'Naast het feit dat we als club een hele mooie uitstraling hebben met deze tenues die geheel conform de nieuwe trends in sportkleding zijn samengesteld, verwacht ik ook dat het extra leuk is voor bedrijven om dit seizoen als kledingsponsor te starten' aldus Peter van Haagen. De eerste nieuwe tenues zullen medio oktober geleverd worden, trainingspakken zijn wel al verkrijgbaar.

 

Heeft u interesse om een team te sponsoren zodat uw bedrijf als één van de eerste via de nieuwe kleding zichtbaar is? Stuur dan een email naar de sponsorcommissie via [email protected]. Zij nemen zsm persoonlijk contact met u op over de verschillende mogelijkheden!


Nieuwe kledingpartner Ring Pass

Aan het einde van vorig seizoen werden we als Ring Pass geconfronteerd met het faillissement van onze kledingpartner Stag.

De sponsorcommissie is vervolgens direct aan de slag gegaan om een nieuwe kledingpartner te vinden. We hebben alle grote merken aan tafel gehad en de aanbiedingen vergeleken. Gekozen is om The Indian Maharadja het nieuwe tenue te laten ontwerpen en leveren. Een fijne bijkomstigheid is dat The Indian Maharadja relatief snel kan leveren.

 

Wat betekent de nieuwe kledingpartner voor jou?

Vanaf medio oktober kan het nieuwe tenue al aangeschaft worden, dit kan bij Maltha Sport in Delft, zoals we dat gewend zijn.

 

Als je nog een Stag tenue hebt dan kun je daar het hele seizoen 2018-2019 nog in spelen. Heb je een tenue dat wat krapjes zit, nog even geduld, je kunt bijna een nieuw tenue aanschaffen! Heb je geen tenue, dan kun je ervoor kiezen bij Maltha Sport voor een gereduceerd tarief een Stag shirt aan te schaffen (zolang de voorraad strekt) of je speelt in een blauw shirt van jezelf.

 

We beseffen ons dat het even passen en meten is maar kijken vooral uit naar de nieuwe tenues van The Indian Maharadja!

 

Hartelijke groet,

Bestuur Ring Pass en De Sponsorcommissie


 
 
 
Instagram