Ring Pass Delft
Gezocht: enthousiaste trainer voor leergierige laatbloeiers

Nieuwsafbeelding
11-9-2018  | 
Ring Pass Delft is op zoek naar een trainer voor de ambitieuze Trimhockeygroep op de woensdag. Het team met heren en dames is fanatiek, enthousiast, leergierig en dit jaar gepromoveerd! We willen graag nog veel bijleren, en daarom zijn we op zoek naar een trainer die deze groep nog wat kan bijbrengen op technisch en tactisch gebied.

Hoe ziet onze ideale trainer eruit? Enthousiasme en geduld zijn noodzakelijk. Enthousiasme, omdat trimhockey draait om gezelligheid gecombineerd met een gezonde dosis fanatisme. Beide zijn ruim aanwezig bij deze groep! Geduld, omdat we soms wat hardleers kunnen zijn, en oefeningen niet altijd direct vlekkeloos verlopen… Maar bovenal willen we ons graag blijven ontwikkelen, want we geloven dat er nog potentieel genoeg zit in deze laatbloeiers. Het zou leuk zijn als de trainer ook in staat is soms naar de wedstrijden te komen kijken, zodat we elementen uit de wedstrijd kunnen toepassen in de training.

Praktisch: de Trimhockeygroep woensdag traint (uiteraard) op woensdagen van 20.30-22.00 uur. Ben jij en ken jij een trainer die deze leergierige laatbloeiers nog wat kan bijleren en inspireren, neem dan contact op met Chris Suijker, cöordinator trimhockey: [email protected]. Delen mag!
 
 
Instagram