Ring Pass Delft
Update 21/9: Nieuwe Ring Pass App komt eraan

Nieuwsafbeelding
18-9-2018  | 
Laatste nieuws over Bugs en Fixes in de nieuwe App: http://help.lisa-is.nl/nl/articles/8926-bugs-en-fixes  


18 sept 2018.
De lancering van de nieuwe clubapp komt dichterbij. Het is een grote operatie die we zo geruisloos als mogelijk willen laten verlopen.

Ring Pass leden hoeven hiervoor praktisch niks te doen; via het updaten van de apps zullen jullie de nieuwe app ervaren als een update op de bestaande.

Wij 'moeten' over vanwege het feit dat de huidige app niet goed op iOS12 draait. Vanaf 20 september a.s. is de nieuwe Ring Pass App voor iPhones te installeren. Voor Android toestellen is het een weekje later, is de verwachting.

De nieuwe App heeft meer capaciteit (snelheid & gebruik) dan de oude.Uiterlijk is de App compleet hezien. Je kan nu o.a. de presentie voor het gezin bijhouden. Helaas zijn een aantal nieuwe geplande functionaliteiten niet gerealiseerd. Die volgen z.s.m. De oude App wordt in oktober uitgefaseerd.


Hoe kan ik inloggen? 
Inloggen doe je met je lidnummer en wachtwoord. Je lidnummer kan je terugvinden op de contributie-nota van de club. Als je je wachtwoord niet meer weet, kan je via de optie 'wachtwoord vergeten' je wachtwoord opvragen.


Groet, Frank Engering
 
 
Instagram