Ring Pass Delft
Bouw mee aan het Ring Pass van de toekomst

 
2-10-2018  | 

De eerste bijeenkomst van "Bouwen aan de toekomst van Ring Pass" heeft een hele goede opbrengst opgeleverd voor wat betreft de 'foto van Ring Pass'. In deze bijeenkomst is door enthousiaste Ring Passanten een beeld gegeven van het huidige Ring Pass en welke thema's wat hen betreft de aandacht verdienen. Het is nu tijd om de volgende stappen in het proces te zetten. De volgende twee bijeenkomsten staan in het teken van de toekomst van Ring Pass en welke activiteiten daarvoor ontwikkeld moeten worden.

 

We gaan de volgende stappen zetten op 3 oktober en 17 oktober met start om 19.30 uur. Zoals gezegd hebben we daar een brede inbreng voor nodig van zo veel als mogelijk Ring Passanten, dus zowel senior- en jeugdleden, vrijwilligers en ouders van jeugdleden.

Uit de afgelopen bijeenkomst is gebleken dat de teammanagers een essentiƫle schakel vormen tussen de teams en de club. Zij weten als geen ander wat er speelt binnen een team (zowel spelers als ouders). Dit is dan ook een speciale uitnodiging aan de teammanagers van alle teams om bij deze bijeenkomsten aanwezig te zijn. Jullie kennis is van grote waarde voor de bouw van het nieuwe Ring Pass.

Mocht je als teammanager zelf niet kunnen, zorg dan dat er in ieder geval iemand anders uit het team aanwezig is.

 

Om iedereen goed voorbereid aan de bijeenkomsten te laten deelnemen, is een samenvatting van de 1e bijeenkomst met bijbehorende uitkomsten, bij deze uitnodiging gevoegd en kun je de informatie eveneens vinden op de website. "Ter inspiratie is een link bijgevoegd naar een Youtube filmpje over 'modern verenigingsbesturen: Back 2 Basics".https://www.youtube.com/watch?v=Umomu_aDQ4w&t=533s

 

Wil jij meebouwen aan het Ring Pass van de toekomst dan zien we graag op deze bijeenkomsten. Meld je dan aan via [email protected]of kom langs op 3 en 17 oktober. De inloop voor de bijeenkomst start om 19.00 uur.

 

 

Tot dan

Anne Heemskerk

Marion Smit

Koen Schulten

Leon Plomp

Ezra Bakker

Willy SteenbakkersBijlage: Verslag 1e bijeenkomst.docx 
 
Instagram