Ring Pass Delft
Bouwen aan de toekomst van Ring Pass 3de bijeenkomst 17 okt

Nieuwsafbeelding
16-10-2018  | 

De eerste en tweede bijeenkomst van "Bouwen aan de toekomst van Ring Pass" hebben een hele goede opbrengst opgeleverd voor wat betreft de 'foto van Ring Pass' en de 'toekomst van Ring Pass'. In deze bijeenkomst is door enthousiaste Ring Passanten een beeld gegeven van het huidige en toekomstige Ring Pass en welke thema's wat hen betreft de aandacht verdienen. Het is nu tijd om de volgende concrete stappen in het proces te zetten. De volgende bijeenkomsten staat in het teken van het concretiseren en uitwerken van de toekomst van Ring Pass.  


We gaan de volgende stappen zetten op 17 oktober met start om 19.30 uur. Zoals gezegd hebben we daar een brede inbreng voor nodig van zo veel als mogelijk Ring Passanten, dus zowel senior- en jeugdleden, vrijwilligers en ouders van jeugdleden. 
Bij de 2e bijeenkomst waren meerdere teammanagers aanwezig als essentiĆ«le schakel tussen de teams en de club. Dat was en is een welkome toevoeging aan de discussie. Bij deze bijeenkomst willen we ook een dringend beroep doen op de ouders van de jeugdleden van Ring Paas om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. Een aantal onderwerpen en de uitwerking ervan gaat ook hun toekomst bij Ring Pass, een nieuwe dimensie geven. Vandaar dan ook de oproep aan de ouders om a.s. woensdag met ons mee te denken.

Om iedereen goed voorbereid aan de bijeenkomsten te laten deelnemen, is een samenvatting van de 1e en 2e bijeenkomst met bijbehorende uitkomsten, bij deze uitnodiging gevoegd en kun je de informatie eveneens vinden op de website.


Wil jij meebouwen aan het Ring Pass van de toekomst dan zien we graag op deze bijeenkomsten. Meld je dan aan via [email protected] of kom langs op 17 oktober. De inloop voor de bijeenkomst start om 19.00 uur.


Tot dan

Anne Heemskerk

Marion Smit

Koen Schulten

Leon Plomp

Ezra Bakker

Willy Steenbakkers
Bijlage: Verslag 1e en 2e bijeenkomst.pdf 
 
Instagram