Ring Pass Delft
Zaterdag 17 november 2018 Beaujolais Primeur tennis toernooi

Nieuwsafbeelding
22-10-2018  | 
Beste tennisleden,

 
De druiven zijn inmiddels geplukt voor de echte Beaujolais Primeur. Om dat te vieren organiseren we op zaterdag 17 november het Beaujolais Primeur toernooi.
 

We spelen een gemengd dubbel toernooi met steeds wisselende tweetallen. Het aantal deelnemers is maximaal 16 dames en 16 heren. Als het maximum is bereikt dan is aanmelden nog wel mogelijk. Je wordt dan op de reservelijst geplaatst. Als iemand dan onverwacht verhinderd is, kun je eventueel nog meedoen. We nemen dan contact met je op.
 

Voorlopig programma zaterdag 17 november 2018: 
09:00 Koffie en inschrijven (kosten 10 euro p.p. ter plaatse gepast te voldoen)
09:30 Start wedstrijden 
12:30 Gezamenlijke lunch met een maaltijdsoep 
16:00 Borrel en prijsuitreiking toernooi en laddercompetitie
 

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar: [email protected] Uiterste inschrijfdatum is 9 november. Geef even aan of er met dieet wensen rekening gehouden moet worden.
 
Bij slecht weer wordt het toernooi doorgeschoven naar zaterdag 24 november, dus houdt deze datum graag vrij en geef aan of je dan ook kan. Dit geldt uiteraard ook voor de prijsuitreiking van de laddercompetitie. De laatste wedstrijddag blijft 16 november.
 
Tijdens de prijsuitreiking van het toernooi zal de tennisladdercommissie de einduitslag van de tennisladdercompetitie bekend maken. De laatste mogelijkheid om voor de ladder te spelen is vrijdag 16 november. Alle tennisladderdeelnemers zijn van harte welkom! 

Laat even weten of je komt.
 

Met vriendelijke groet, 
De Tenniscommissie, Agniet, Cees, Lilian 
 
Instagram