Ring Pass Delft
Zaalscheidsrechters gezocht!

Nieuwsafbeelding
6-11-2018  | 

De zaal in? Zorg voor een scheidsrechter!


Begin december gaat het zaalseizoen van start. In de zaal is ieder team verplicht een scheidsrechter mee te nemen naar de wedstrijd. Anders dan op het veld zal het team zelf voor deze scheidsrechter moeten zorgen. En voor alle teams vanaf de D heb je als scheidsrechter een scheidsrechterskaart nodig.


Haal je scheidsrechterskaart op 26 november
De makkelijkste manier om scheidsrechters te regelen, is zorgen dat voldoende ouders hun scheidsrechterskaart hebben. Om de kaart te halen moet je een e-mail sturen naar [email protected]. Je krijgt dan alle informatie die nodig is en je wordt aangemeld voor de e‑learning die je op je computer of telefoon kan doen.

Op maandagavond 26 november kun je het schriftelijke examen doen bij RingPass om 19.15 en 20.30 uur in het Clubhuis en je kaart halen. Geef je hiervoor zo snel mogelijk op door een mail te sturen aan [email protected] Er zijn nog slechts enkele plekkenbeschikbaar. Voorwaarde om mee te kunnen doen met het examen is dat je tenminste 80% van de e-learning hebt doorlopen. Bekijk ook de oefenexamens op de KNHB site.


Kosten

Als je je scheidsrechterskaart binnen een jaar na je aanmelding haalt, worden de kosten van de opleiding door de club gedragen. Voorwaarde hieraan is wel dat je je ook beschikbaar stelt om zo af en toe een wedstrijd te fluiten.
 
 
Instagram