Ring Pass Delft
Wijziging arbitragecommissie

Nieuwsafbeelding
27-2-2019  | 

Na vele jaren vol enthousiasme de arbitragecommissie te hebben geleid, zal Ellen Karreman per 1 maart een stap terug doen. De nieuwe leden van de commissie, die sinds het begin van het seizoen de fijne kneepjes van het vak hebben afgekeken, zullen vanaf dat moment het volledige takenpakket overnemen. We willen Ellen hierbij bedanken voor haar inzet voor de arbitrage van de afgelopen jaren.

Waar voorheen Ellen nog regelmatig direct benaderd werd, zullen vanaf nu alle mails met betrekking tot arbitrage via de @ringpass.nl adressen moeten lopen. De e-mailadressen zijn te vinden op de Arbitrage pagina en zijn als volgt:

 

  • [email protected] voor doorgeven van vervanging fluitbeurt, vragen over toewijzingen van wedstrijden en overige vragen/opmerkingen m.b.t. plannen van fluitbeurten.
  • [email protected] voor  aanmelden als scheidsrechter en vragen over/aanmelden voor opleidingen CS & CS+
  • [email protected]  voor alle overige vragen m.b.t. arbitrage

 

Om alle taken en plannen die we hebben goed uit te kunnen voeren zijn we nog op zoek naar extra leden voor de arbitragecommissie. Kennis van spelregels of een scheidsrechterskaart zijn niet nodig, enthousiasme en een talent voor organiseren zijn een pré. 

Ben je, of ken je iemand die het leuk lijkt om te helpen: meldt jezelf of hem/haar aan.

Groet,
De arbitragecommissie
 
 
Instagram