De Club Mei
2

Lekker sporten op Ring Pass Delft gedurende de zomerstop! – start 3 juni

Nieuws afbeelding Het einde van het seizoen nadert en de zomerstop komt langzaam dichterbij. Een periode waarin de hockey helemaal stil ligt. Enerzijds even lekker, anderzijds betekent het dat je nu zelf moet gaan sporten, wil je fit blijven en met dezelfde conditie en kracht aan een nieuw seizoen wil beginnen. Geen stress, want gedurende de zomerstop worden er op Ring Pass Delft KidFit trainingen gegeven! Tijdens de winterstop hebben hier al meerdere teams aan meegedaan en wegens de vele positieve reacties wordt KidFit nu ook tijdens de zomerstop op Ring Pass Delft aangeboden.

Start vanaf maandag 3 juni.

Een KidFit training duurt een uur en is gebaseerd op CrossFit. CrossFit is een trainingsvorm dat krachttraining, gymnastiek en atletiek combineert in korte, intensieve work-outs.

KidFit trainingen zijn meer gericht op jongeren (10 – 18) en ouderen (30+).De oefeningen worden om deze reden met minder (of soms zonder) gewicht uitgevoerd dan bij CrossFit. Het aantal herhalingen van oefeningen is minder en de focus ligt veel minder op ‘weight lifting’ dan bij CrossFit. In de KidFit trainingen staat het uitdagen vanjezelf (zowel mentaal als fysiek) en plezierin het sporten centraal. De KidFit trainingen worden gegeven in een gezellige groep jongeren of ouderen die elkaar motiveren en aanmoedigen


Nieuwsgierig geworden? Kom een keer meedoen! Stuur een e-mail naar [email protected].


Het lesrooster vanaf maandag 3 juni:

Dag

Tijd

Wie

Maandag

17.45 – 18.45

18.45 – 19.45

19.45 – 20.45

Jongeren

Ouderen

Ouderen

Dinsdag

18.45 – 19.45

19.45 – 20.45

Jongeren

Ouderen

Donderdag

17.45 – 18.45

18.45 – 19.45

19.45 – 20.45

Jongeren

Ouderen

Ouderen


Wil je met je gehele (hockey)team, een deel van je team of met een vriendengroep gedurende de zomerstop deelnemen aan de KidFit trainingen (min. 8 deelnemers)? Dat kan ook! Stuur een mail naar [email protected] zodat we kunnen afstemmen hoe vaak jullie willen trainen en op welke dag en welk tijdstip dit het beste uitkomt.


Alle lessen kosten 7,50 euro per deelnemer. Wanneer je wekelijks met jouw team of vriendengroep wil deelnemen aan de KidFit trainingen gedurende de zomerstop, dan maken we een prijsovereenkomst.


Alle jeugdleden van Ring Pass Delft krijgen 20% korting op de KidFit trainingen.


Kom vrijblijvend een keertje meedoen!

Bijlage: Bericht KidFit.pdf