De Club Jul
17

Teammanagers Dames 1 en Heren 1 gezocht!

Nieuws afbeelding

Ben jij een grote fan van Dames 1 en Heren 1 en wil je alles van dichtbij meemaken en een steentje bijdragen? Dan zoeken we JOU!

 

Dit seizoen stoppen de teammanagers van Dames 1 (Susanne/Jacqueline) en Heren 1 (Erik). Daardoor zijn zowel Dames 1 als Heren 1 op zoek naar teammanagers voor komend seizoen. De functie van teammanager kan ook prima als duo worden ingevuld.

 

Wat doet een teammanager zoal:

De teammanager regelt en ondersteunt alle zaken rondom het team en de wedstrijden zodat het team en coaches zich volledig kunnen focussen op het hockey. Dit alles doe je in overleg met de trainer/coach.

 

Een aantal concrete taken:

-bij thuiswedstrijden ontvang je de tegenpartij en de scheidsrechters,

-je zorgt dat het wedstrijdtenue in orde is en je vult het wedstrijdformulier in,

-je regelt de verzorging op de bank en in de rust en je overlegt met de clubhuiscommissie over de lunches bij thuiswedstrijden

-je maakt, in samenspraak met het team, een aantal schema 's zoals het vervoer naar wedstrijden, de training van breedteteams, de fluitbeurten en de bardienst.

-je bent degene die, in samenspraak met de coach, de oefenwedstrijden regelt, zowel tegenstanders als scheidsrechters.

 

Tot nu toe was er elk jaar in de winterstop een teamtrip naar het buitenland en een teamweekend in de voorbereiding. Je hebt een rol in het organiseren daarvan.

 

Kortom een aantal uitdagende taken waarbij je veel hulp krijgt van de teamleden. En het leukste is de gezelligheid en dat je betrokken bent bij een hoog spelend team.

 

Dus heb je er zin in, meld je dan bij een van de leden van de HC Jeugd & Topsport (via [email protected]), bij het bestuurslid Hockey (Anja Pool, [email protected] ) of direcht bij Dirk Wils als je teammanager van H1 wil worden ([email protected] / 06-23450031). Wil je eerst meer informatie dan kan je Susanne Koene, Jacqueline van Riet en Erik Slaghek altijd aanspreken.