Hockey Aug
24

GEZOCHT: organisatie talent voor arbitrage commissie

Nieuws afbeelding

GEZOCHT: Organisatie talent – hockey kennis niet nodig

 

Ben jij een kei in organiseren of vind je het gewoon leuk om betrokken te zijn bij de club maar heb je de ballen verstand van hockey? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat doet de Arbitragecommissie

De Arbitragecommissie houdt zich bezig met allerlei zaken rondom arbitrage op de club. Van het organiseren van thema- en cursusavonden tot het regelen van begeleiding voor onervaren scheidsrechters. Op deze manier proberen wij als commissie de kwaliteit van de arbitrage binnen de club naar een hoger niveau te krijgen voor alle wedstrijden. Ook zorgt de commissie voor het toewijzen van scheidsrechters aan wedstrijden. Immers zonder scheidsrechters kunnen er geen wedstrijden gespeeld worden.

 

Wie zoeken wij

Onder het motto: "vele handen maken licht werk” zijn wij op dit moment op zoek naar een 3-tal mensen om de commissie te komen versterken. Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk vinden om de arbitrage binnen de club op een hoger niveau te brengen en mensen weten te enthousiasmeren.

Dus vind jij het leuk om:

-mee te denken over arbitrage binnen de club en hoe we leden kunnen blijven enthousiasmeren voor arbitrage

-thema-avonden te organiseren

-scheidsrechtersopleidingen en begeleiding op te zetten

-te puzzelen (inplannen van wedstrijden is een uitdagende puzzel)

-na te denken over nieuwe manieren van het inplannen van scheidsrechters

-ideeën uit te werken om de arbitrage op de club anders / beter te organiseren

Dan is de arbitragecommissie zeker iets voor jou!

Op het moment dat de commissie uit minimaal 5 mensen bestaat kost het je in het veldseizoen gemiddeld ongeveer 1 avond per week. Inplannen van scheidsrechters kan gewoon thuis vanachter de pc. Hockey of fluitervaring is niet nodig.

 

Wat bieden wij

Een leuke manier om snel veel verschillende mensen te leren kennen en je steentje bij te dragen aan de club. Binnen de commissie is volop ruimte voor je organisatorische talent en krijg je alle ruimte om eigen initiatieven te ontplooien op het gebied van arbitrage en alles wat daar bij komt kijken.

 

Meer weten?

Neem contact op met Judith Kramer of Alexander Reinders-Folmer via: [email protected] we vertellen je graag meer!