Events Okt
29

Pubquiz Ring Pass-SV Den Hoorn

Nieuws afbeelding

Op 17 oktober jl. was het een drukte van belang in ons clubhuis. Zo'n 85 businessclubleden van zowel Ring Pass als SV Den Hoorn hadden gehoor gegeven aan de uitnodiging om de strijd met elkaar aan te gaan voor de felbegeerde wisselbeker. Alle IQ's werden scherp gezet om de 20 vragenronde's van pubquizmaster Johan van Leeuwen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Ondertussen werden de gasten goed verzorgd door clubhuismanager Annet en haar troepen, waarbij in het bijzonder de luxe borrelplanken de opmerkingen kregen "Wie doet de catering vanavond?" Na 2,5 uur de hersenen pijnigen werd het team Preuninger verrassend winnaar, zij krijgen binnenkort de speciaal voor hun gegraveerde beker in handen. 

Als uitsmijter werden de businessclubleden nog verrast door een wervelend optreden van zangeres Bertha Verbeek, die als ze begint te zingen, alleen nog maar te stoppen is door de stekker eruit te halen. Ook werden enkele vocale talenten ontdekt die een (energiek) duet met Bertha niet schuwden. Al met al zijn rond 1.00 uur de lichten maar aangedaan anders hadden sommigen er nu nog gezeten.

Gezien de vele positieve reacties, the day after, heeft de businessclub Ring Pass weer een perfect evenement afgeleverd. Wachten is op de uitnodiging van SV Den Hoorn om de felbegeerde wisseltrofee te verdedigen.