De Club Nov
7

Even bijpraten.... Peter van Haagen

Nieuws afbeelding
Laat ik beginnen te zeggen dat ik blij en vereerd ben dat ik van de Algemene Ledenvergadering weer drie jaar voorzitter mag zijn van de leukste vereniging. 

Vorige week maandag werd mijn termijn namelijk verlengd. Blij, omdat het gaaf is om een steentje te mogen bijdragen aan de toekomst van zo’n mooie club met al die vrijwilligers. Maar zeker ook omdat het fijn is dat ik nu de kans heb om de
paden die wij zijn ingeslagen ook helemaal af te lopen, samen met de leden en een fijn team medebestuurders, dat nu op volle sterkte is.

Er gebeurt al veel en er is nog veel werk aan de winkel. De communicatie hierover naar de leden toe moet echter beter want wij vertellen niet goed genoeg wat wij allemaal doen. Dat blijft zeker één van de speerpunten voor de komende tijd.
De vorming van ons beleid, wie wij willen zijn en wat wij er met elkaar voor moeten doen, en soms ook voor moeten laten, zit in de fase van beleid naar acties. Hierover worden de leden nog uitgebreid geïnformeerd en bij betrokken. 

Ik hoop dat veel leden, en vooral ook de jeugd, ons willen helpen in het voor elkaar krijgen van de verbeteringen. Wij hebben sowieso nog veel vrijwilligers nodig dus kijk op deze site voor leuke functies. Op korte termijn hebben wij heel veel vrijwilligers nodig om de blaashal op te zetten. Meld je hier alsjeblieft snel voor aan en dat kan zelfs door een whatsapp te sturen naar 0152145975.

Met de gemeente Delft zijn wij al enige tijd in gesprek over de plannen voor een vierde veld. Wij hebben de toezegging al dat de gemeente daaraan gaat meewerken en -betalen, maar het gaat ons niet snel genoeg. In de huidige voorstellen aan de Gemeenteraad vinden wij te laat aan de beurt te zijn. Wij hebben hen hier inmiddels nadrukkelijk op gewezen.

De jeugd heeft de toekomst, is een veelgehoord gezegde en dat is ook zo. Om die reden gaan wij de komende jaren, met hulp van een sponsor, onze jeugdopleiding een enorme impuls geven. Het doel en de ambitie zijn, het bewerkstelligen van een kwalitatieve verbetering van de gehele jeugdopleiding, waardoor over de hele linie (breedte en top) het niveau zal toenemen. Ook hier gaan jullie nog veel
over horen.

Sportiviteit & respect wordt, nog meer dan het al was, een speerpunt voor de toekomst. Zowel in als langs het veld moeten wij op een fatsoenlijke manier met elkaar omgaan; afspreken, uitspreken en aanspreken wordt het devies.

Over sportiviteit gesproken, veel teams doen het sportief goed maar ik wil hier toch graag een groot compliment geven aan de staf, spelers en speelsters van onze vlaggenschepen, Dames 1 en Heren 1. Hele mooie resultaten, leuk hockey en het plezier spat eraf. Houd dat vol tot juni 2020!

Tot slot, of jullie het nu leuk vinden of niet; ik ga weer iedere 3 weken een column schrijven om jullie op de hoogte te houden van de dingen die er spelen. Wel wat korter dan deze, dat beloof ik!