Hockey Mei
6

Opzeggen?

Nieuws afbeelding

We zijn blij en trots op onze vrijwilligers dat het gelukt is om onze jeugd, zo snel na het opheffen van de beperking, weer op de velden te zien. Wat een organisatie en werk! 


Achter de schermen zijn de hockey-commissie's al weer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe hockeyseizoen. De KNHB hanteert voorlopig nog een speelkalender die uitgaat van een competitiestart eind augustus/begin september 2020. En vraagt ons om binnenkort het aantal teams voor het komende seizoen 2020-2021 op te geven. Daarom deze oproep:

We nemen niet graag afscheid en zeker niet na zo'n vreemd seizoen, maar mocht je onverhoopt het hockey-lidmaatschap van Ring Pass Delft willen opzeggen dan is het belangrijk om dit uiterlijk op 31 mei te doen. 


Weet je het al zeker? Wacht dan niet tot eind mei!   

 

Opzeggen doe je via het online opzegformulier op de website. Je vindt dit formulier, na inloggen op de Ring Pass website, onder de tab 'club'. De ontvangst van de opzegging wordt altijd per e-mail bevestigd. Wij stellen het op prijs als je de reden wil toelichten.   


Na 31 mei 2020 wordt het lidmaatschap automatisch verlengd met de daarbij behorende contributieverplichting. 

 

Voor meer informatie kunt u via mail contact opnemen met de ledenadministratie van Ring Pass Delft via: e-mail: [email protected]

 

Het Bestuur