De Club Jun
17

Einde van het hockeyseizoen nadert...

Nieuws afbeelding

We gaan dit bijzondere hockeyseizoen afsluiten op vrijdag 3 juli 2020.

Gelukkig hebben de laatste maanden de jeugdteams weer kunnen trainen en onderlinge partijtjes gespeeld. Voor de seniorenteams waren er helaas minder mogelijkheden. Misschien komen er nog wat zomeravondactiviteiten voor de senioren.

Tot en met 3 juli kan er worden getraind met de trainersmaterialen en keepersspullen volgens het trainingsschema. Vanaf 4 juli gaat de materiaalcommissie vol aan de slag om voor alle teams de trainersmaterialen en keepersspullen voor het nieuwe seizoen weer in orde te brengen. Dat is een helse klus voor meer dan 80 teams. In augustus beginnen alweer trainingen voor het nieuwe seizoen.

Ook stopt het huidige COVID-19 team op 1 juli en heffen we het e-mailadres [email protected] op. We zijn het COVID-19 team ontzettend veel dank verschuldigd en zonder hun was deze hele herstart niet mogelijk geweest.

Vanaf 4 juli is het sportcomplex gesloten voor de gewone hockey activiteiten. Het tennissen gaat door en het is zeker nog mogelijk om met eigen hockeyballen te komen trainen of een onderling partijtje te spelen. Dit moet het team zelf regelen. Hoe? Rond 1 juli worden "De Richtlijnen en de nieuwe Afspraken ná 3 juli 2020” op de website en in de App geplaatst. Lees deze s.v.p. aandacht door. 

Ik wens u allen een goede gezondheid en een mooie zomer 2020 toe.

Namens het bestuur en het COVID-19 team

Frank Engering