Hockey Jun
23

Ring Pass Flash

Nieuws afbeelding Beste allemaal,

Ik steek maar direct van wal, een turbulente en interessante start zo met alle protocollen en aanpassingen maar wat knap hoe goed en strak dat gaat op de
club. Hulde en complimenten voor diegene die zich zo hard hebben ingezet om deze lastige periode in goede banen te leiden.

In de afgelopen twee. Weken heb ik met veel mensen gesproken, formeel in een vergadering of afspraak of informeel en dan gewoon even over de club. Mooi om in een totaal nieuwe omgeving en club weer een nieuwe sfeer en mensen met passie voor hockey te ontdekken.

In bijgaande Ring Pass Flash geven we jullie alle informatie, neem de tijd om deze door te lezen.

Wil jij ook meehelpen met het creëren aan een nieuwe visie en opvatting vertaald in een nieuwe Ring Pass hockeystijl? Kom dan woensdag 1 juli om 19:00 uur naar de club en denk mee in een brainstormsessie over "Creating Ring Pass History”

Coach van Heren 1?, Veteraan/in, vader/moeder die wat wil betekenen, bestuurslid, vrijwilliger, trainer, coach of to be? Iedereen is van harte welkom!

Aanmelden i.v.m. het beperkte aantal mensen (30 mensen, we houden deze bijeenkomst vanuit RIVM richtlijnen): [email protected]

Jeroen en Ezra


Bijlage: 2020-06 Ring Pass Flash.pptx