De Club Sep
8

Ring Pass Delft heeft jou nodig!

Nieuws afbeelding

Vrijwilliger... Ik?!

Ja! Jij bent echt nodig. Niet alleen voor de werkzaamheden die gedaan moeten worden om jou of je kinderen op een fijne vereniging te kunnen laten hockeyen of tennissen, maar zeker ook jouw gezelligheid, kennis en levenservaring zijn gewenst.

 

Meehelpen bij Ring Pass is leuk om te doen. Jij betekent iets voor alle spelende leden. Ik heb mijn ervaring kunnen inzetten en daarnaast veel geleerd. Iedere keer is het weer fijn om nuttig bezig te zijn. Iedereen is blij dat je meehelpt. Je behoort nog meer bij de vereniging, ook als jij niet op het veld speelt.

 

Je krijgt er nog meer voor terug. We zijn blij met jouw inzet als vrijwilliger door activiteiten zoals o.a. de kennisborrel, bedank-lunch, scheidsrechtersdag, eren van coaches en managers door de teams tijdens seizoensafsluiting en bij de kampioenschappen, etc.

Daarnaast kan je op je linkedIn profiel vermelden dat je een actief vrijwilliger bent. Maatschappelijke betrokkenheid wordt door vele werkgevers zeer gewaardeerd.

 

Wil je meer informatie, neem contact met mij op of stuur een mail naar [email protected]

 

Als jij jezelf en/of je kinderen een mooi sport seizoen gunt, dan is de inzet van jou van groot belang! Vrijwilligers zijn nodig om sportverenigingen te laten functioneren.

 

Namens alle leden van de verenging alvast "Dank je wel”

Betty Anemaat

Bestuurslid (Sportiviteit& Respect en Vrijwilligers).

 

 

Vrijwilligers FAQ’s

 

1.Telt achter de bar staan en mijn kinderen naar de wedstrijden brengen ook als vrijwilligerswerk? Neen. Dit zijn clubroutine taken. Deze taken worden door alle (ouders van) leden meerdere keren per jaar gedaan.

2.Ben ik verplicht om vrijwilligers werk uit te voeren? Nog niet. Als te veel werk bij maar enkele vrijwilligers terecht komt, dan worden taken tijdelijk niet meer uitgevoerd. Ik hoop dat jij dit begrijpt en alsnog de taak wilt oppakken. Vrijwilligerswerk zou verplicht kunnen worden indien er geen verbetering komt in de betrokkenheid van leden en ouders bij onze vereniging.

3.Kan ik mijn vrijwilligers werk afkopen?Neen. We hebben wel 1000 vrijwilligers nodig om Ring Pass draaiende te houden. Hoogleraar Meijs van de Erasmus Universiteit heeft onderzoek gedaan naar de economische waarde van deze vrijwilligers. Voor Ring Pass ligt de vervangingswaarde (o.b.v. minimumloon) tussen de 1,6 en 2,4 miljoen euro per jaar. Jij mag natuurlijk altijd de vereniging sponsoren. Neem hiervoor aub contact op met de sponsorcommissie. (06 - 10 18 71 85 of [email protected])

4.Krijg je betaald als bestuurslid? Neen het bestuur stuurt de organisatie van deze vereniging aan in hun vrije tijd. Feit: er zijn zelfs 3 bestuursleden die zelf niet hockeyen en ook geen spelende kinderen op de vereniging hebben.

5.Ik wil graag helpen, maar ik ken niemand en weet niet wat ik kan doen? Iedere vrijwilliger binnen Ring Pass heeft ooit deze zelfde ervaring gehad. Daarom staan alle ervaren vrijwilligers klaar om je wegwijs te maken en je op te nemen in de vrijwilligers groep.

6.Door omstandigheden kan ik dit seizoen geen tijd vrijmaken om mij in te zetten als vrijwilliger. Ring Pass heeft een maatschappelijk rol. Natuurlijk is er begrip voor speciale omstandigheden. Laat dit a.u.b. weten via [email protected]

7.Mijn school wil dat ik een maatschappelijke stage loop, kan dit bij Ring Pass? Maatschappelijke stage kan bij Ring Pass. Al diverse leden hebben stage gelopen. Taken zoals training geven, helpen bij de schoolhockey- of blaashalorganisatie, wedstrijdtafel, gastvrouw/heer etc. Meld je zo snel mogelijk bij [email protected]