Hockey Apr
22

Vakantieplanning en start voorbereiding in augustus Ring Pass zomer 2021

Nieuws afbeelding

Hoewel het nog niet helemaal duidelijk is hoe de zomervakantie er uit gaat zien door de maatregelen en een heel ander jaar door Covid, willen we iedereen wel alvast informeren over de start na de zomer als we een "normaal" seizoen in gaan:

Heren 1 en Dames 1 starten altijd het seizoen in de 1e week van augustus en zijn altijd het eerste team wat weer start na de vakantie (dat is de week van 2 augustus).

De JA1 en MA1 en JB1 en MB1 starten in de 2e week van augustus met trainen. (Dit jaar begint die week op 9 augustus).

MC1 en JC1, MC2 en JC2 en MB2 en JB2 starten uiterlijk 16 augustus de trainingen (eerder mag altijd in overleg met het technisch hart) maar op 16 augustus moeten de kinderen in ieder geval terug zijn.

In de week van 16 augustus is er voor deze teams een PREP-Week en zijn er allerlei extra momenten overdag om te trainen en ook gaat het technisch hart i.s.m. de commissies en trainers kijken naar andere trainingsvormen (scoren strafcorner, slepen), andere sporten (boksen, loopscholing en bootcamp) en activiteiten als teambuilding en extra aanbod en zijn er fysieke testen. Ook de spelers en trainers van de eerste teams gaan ondersteunen in deze week met extra clinics.

De D lijn en alle jeugd en seniorenteams trainen altijd twee weken van tevoren voordat de competitie start en dat is uiterlijk 23 augustus. Ook hier geldt dat eerder trainen altijd mag maar dat je dat tijdig moet inventariseren bij je team eind juni en dat door moet geven aan het technisch hart.

In de week van 23 augustus is er voor deze teams een PREP-Week en zijn er allerlei extra momenten overdag om te trainen en ook gaat het technisch hart i.s.m. de commissies en trainers kijken naar andere trainingsvormen (scoren strafcorner, slepen), andere sporten (boksen, loopscholing en bootcamp) en activiteiten als teambuilding en extra aanbod en zijn er fysieke testen. Ook de spelers en trainers van de eerste teams gaan ondersteunen in deze week met extra clinics.