Hockey Apr
30

Arne Mook tekent overeenkomst als Technisch coördinator

Nieuws afbeelding

Het bestuur is heel verheugd dat Arne het technische hart komt versterken. Hij zal Ezra Bakker vervangen, die aan het einde van dit seizoen stopt als TC Jeugd. Arne zal samen met Jeroen Laurensen en een nog aan te trekken derde Technisch coördinator de Impuls in de Jeugdopleiding (de totale jeugd en jongste jeugd) bij Ring Pass Delft verder vorm gaan geven. Hieronder stelt Arne zich voor.

 

Afgelopen weken ben ik tot overeenkomst gekomen met Ring Pass! Doel is om de club een nieuwe verfrissende boost te geven! Wie ben ik dan? Mijn naam is Arne Mook en ik werk al zeker 15 jaar in de hockeywereld. Woonachtig in Delft per 1 mei en beschikbaar per 1 juni. Voorheen heb ik veel clubs gehad in de regio Midden Nederland en een uitstapje van 3 jaar in Brugge.

Naast het coachen van Damesteams(hoofdklasse Belgie en 1e klasse NL) heb ik ook ervaring met het opleiden van trainers en spelers. Bij Phoenix, Eemvallei, Laren heb ik de jeugdlijn ondersteunt als technisch manager van een bepaalde leeftijdsgroep. Zelf heb ik altijd bij Houten gehockeyd tot H1. Na een paar uitstapjes heb ik mijn laatste officiële wedstrijd zo'n 10 jaar geleden gespeeld bij Eemvallei . Ik kijk heel erg uit naar de Werkzaamheden op deze bruisende hockeyclub ! Tot Snel!