Hockey Aug
19

Trainingsmaterialen

Nieuws afbeelding

Beste spelers, trainers, coaches en ouders,

Eind augustus gaat de voorbereiding voor het nieuwe seizoen weer beginnen. Keepersspullen zullen worden uitgereikt en ook de ballentas.

Omdat één van de voorwaarden voor goede training, goed trainingsmateriaal is, is er het afgelopen seizoen geïnvesteerd in kleine goaltjes op de velden.
Voor het nieuwe seizoen hebben we nu ook voor àlle teams (A/B/C/D/8E) een uitgebreidere set met trainingsmateriaal. Per team wordt er één set uitgereikt aan het begin van het seizoen, bestaande uit:

  • 40 ballen
  • 40 pylonen
  • 8 hesjes
  • 1 set fieldmarkers

Met deze uitbreiding wordt het voor de trainers leuker en makkelijker om een goede training uit te zetten, wat weer het hockeyplezier van het team vergroot.

Omdat we zuinig met onze spullen om willen gaan, vragen we per set een borg van €150,-.
Deze borg kan per pin worden voldaan. Aan het einde van het seizoen als alle spullen weer zijn ingeleverd, zal de borg worden terug gestort. Bij schade aan (tgv niet normaal gebruik) of verlies van het trainingsmateriaal, worden de kosten voor herstel of vervanging in mindering gebracht.

Waarom een borg?
Helaas merken we dat er niet altijd zorgvuldig en verantwoordelijk met het trainingsmateriaal wordt omgegaan, waardoor de middelen te beperkt worden voor een goede training. Met de kosten die we besparen door de borg in te voeren, kunnen we nog meer goed trainingsmateriaal aanschaffen voor alle Ring Passers.

De manager of coach van je team, kan de trainingsmaterialen op te komen halen en de borg betalen op:
Zaterdag 21 augustus tussen 13:00 en 15:00uof op
Zaterdag 28 augustus tussen 10:00 en 12:00u

Indien er nog geen manager of coach bekend is, kan een andere ouder namens het team de spullen in ontvangst nemen.

Mochten er naar aanleiding van dit bericht nog vragen zijn, laat het ons dan weten.

[email protected]