Hockey Jan
9

Update 09/01 - Trainingen & Competitie

Nieuws afbeelding

Vanaf dinsdag 11 januari mag de jeugd tot 18 jaar weer buiten sporten tot 20.00 uur! Dit geeft de mogelijkheid om op ‘normale’ tijden, na school, te gaan trainen. Hiervoor hebben we een nieuw schema gemaakt met daarin voor elk team uit de jeugd en jongste jeugd een trainingstijd die voor bijna alle teams op ongeveer hetzelfde moment is als de tijd die in het gewone veldschema stond. De top- en opleidingsteams hebben ook een tweede training in het schema. Het schema staat in LISA en is dus ook te zien in de app.


Als de zaalcompetitie niet door mag na 14 januari, willen we op de zaterdagen vanaf 15 januari onderlinge wedstrijdjes gaan spelen. Tot 12.00 uur is er ruimte voor de D-, E- en F-teams, daarna is het de beurt aan de oudere jeugd. Hierbij wordt in de planning voorrang gegeven aan de breedte teams zodat ook zij twee sportmomenten in de week hebben. Communicatie over deze wedstrijdjes gaat via de commissies.

 

We zijn heel blij met deze verruiming van de mogelijkheden. Uiteraard is het wel nog steeds heel belangrijk om ons aan alle Corona regels te houden.

De regels staan nog steeds op de website (update vanaf 11 -1 volgt snel)

Dat betekent onder andere: geen ouders op het complex, geen bijeenkomsten met teams in het clubhuis en de kinderen verlaten direct na de training weer het complex.