Hockey Apr
21

Technisch Coördinator E8 en D gezocht!

Nieuws afbeelding Ring Pass Delft is op zoek naar een Technisch coördinator voor de E8-tallen en de D-lijn. In deze leeftijdscategorie wordt een belangrijke basis gelegd voor de techniek van onze jeugd. Daarom willen wij ook veel tijd besteden aan het opleiden en begeleiden van de trainers en coaches van deze teams. 

Wij zoeken iemand met affiniteit met deze leeftijdscategorie en een grote motivatie om zowel de eigen kennis over het trainen verder te ontwikkelen als deze kennis over te brengen aan de trainers en coaches op het veld. Daarnaast is onze TC een echte teamspeler. In een team van 3 personen werk je samen, vul je elkaar aan, wissel je ervaringen en kennis uit en help je elkaar.

Om voor deze vacature in aanmerking te komen vragen wij beschikbaarheid op maandag (vanaf 15.00 uur), donderdag (vanaf 16.00 uur) en op zaterdagochtend.

Wat hebben wij te bieden?
Je wordt onderdeel van een Technisch Hart met een ervaren Technisch Manager en een ervaren tweede Technisch Coördinator. Dit geeft je de kans om jezelf ook verder te ontwikkelen als Technisch coördinator en bij te dragen aan het technisch beleid van de vereniging.

Uiteraard bieden wij een marktconforme vergoeding.

(De coördinatie functie is uit te bouwen naar een part time job, met meer uren als trainer en wellicht coach.)