Hockey Apr
21

Trainer/Coach A1 of B1 gezocht!

Nieuws afbeelding Ring Pass Delft is op zoek naar een Trainer-Coach voor een top lijn team A1 of B1.
 

De toplijn van Ring Pass is steeds steviger aan het worden en langzaam gaat de doelstelling bij de bovenste 4 teams naar het mee doen op landelijk niveau (Super A en B).

Om dit te bekrachtigen zijn we voor 1 van de 4 teams op zoek naar een ambiteuze trainer-coach die graag mee wil in het proces dat we zijn gestart. Naast je eigen inbreng en de teamprestatie, willen we van de trainer-coaches in de top en opleidingsteams ook dat men een bijdrage levert aan de ontwikkeling van de spelers richting onze eerste teams zodat we ook eigen jeugd kunnen laten doorstromen in de toekomst.

Tevens verwachten we dat je een team player bent in de huidige groep trainers en open staat om ook verder te kijken dan je eigen team. Het werken met thema’s als rode draad van de opleiding maar ook een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van thema’s en de speelstijl van de club. 
Lijkt het jou wat om een topteam van Ring Pass verder te brengen en onderdeel te zijn van te jeugdopleiding van de club? KNHB opleidingen HT2 of HT3 heeft een Pre.