Sponsors Apr
28

Vrienden voor Ring Pass viert 3e lustrum!

Nieuws afbeelding

Dit jaar is het al weer 15 jaar geleden dat de Stichting Vrienden voor Ring Pass is opgericht.

Onze doelstelling:

De Stichting Vrienden van Ring Pass richt zich op het schenken van zaken die bedoeld zijn voor ontspanning, nut of verfraaiing van het clubhuis en het complex van Ring Pass Delft, die niet uit de normale exploitatie van Ring Pass Delft betaald kunnen worden. De schenking gebeurt in overleg met het Bestuur van Ring Pass Delft en alle leden kunnen jaarlijks een aanvraag voor een schenking bij het bestuur van de Stichting Vrienden indienen.

De afgelopen jaren zijn er vele schenkingen aan de vereniging gedaan.

De prachtige tribune bij ons hoofdveld, maar ook de dug-outs op het 1e veld.

De jeugd met de mini goaltjes zijn ook niet vergeten. De tennisafdeling heeft picknick tafels op het terras gekregen en mooie bankjes op de baan. De buitenverlichting bij het clubhuis waardoor we s ’avonds niet in het donker lopen is ook tot stand gekomen door de bijdrage van de Vrienden.

Op zondag 22 mei a.s. zijn de Vrienden uitgenodigd op ons complex om te gaan genieten van een feestelijke lunch in de terraszaal en aansluitend op speciaal daarvoor gereserveerde tribunes te kijken naar een wedstrijd van ons Heren 1.

Ook zal er deze dag een nieuw cadeau aan de voorzitter van de vereniging worden overhandigd. Wat dit gaat worden zal waarschijnlijk de komende weken wel duidelijk worden.

Natuurlijk zou het fantastisch zijn als er juist in dit jubileumjaar meer mensen zich aanmelden om Vriend te worden. Voor minimaal 50 euro per jaar is dit mogelijk. Wacht niet en meld je aan. Zie de bijlage voor het inschrijfformulier. 

Voor meer informatie: www.ringpass.nl/vrienden

Uiteraard ben je na aanmelding voor 22 mei a.s. ook Welkom op ons Vrienden feestje.

Carla de Graaff-Bekenes

(voorzitter VVR)

Bijlage: inschrijfformulierstichtingvriendenvanringpass1v2(1).pdf