Hockey Mei
12

Tijdig opzeggen: uiterlijk voor 1 juni!

Nieuws afbeelding
HERHALING

We nemen niet graag afscheid, maar mocht je onverhoopt het hockey-lidmaatschap van Ring Pass Delft willen opzeggen dan zien we de opzegging graag vóór 1 mei tegemoet.


De hockey commissies gaan binnenkort weer aan de slag met de teamindelingen voor komend seizoen. Het is fijn als zij al een beeld hebben van de leden die niet meer ingedeeld hoeven te worden.


Opzeggen doe je via het online opzegformulier op de website. Je vindt dit formulier, na inloggen op de Ring Pass website, onder de tab 'club'. De ontvangst van de opzegging wordt altijd per e-mail bevestigd. Wij stellen het op prijs als je de reden van opzegging wil toelichten.   


We wijzen je voor de volledigheid op het volgende:

Afgelopen jaren was de uiterste opzegdatum 31 mei. Opzeggen tussen 1 mei en 31 mei is nog steeds mogelijk, pas na 31 mei wordt het lidmaatschap automatisch verlengd met de daarbij behorende contributieverplichting. 

Wellicht ten overvloede wijzen we er nog op dat opzeggen onder voorbehoud niet mogelijk is.Voor meer informatie kunt u via mail contact opnemen met de ledenadministratie van Ring Pass Delft via: e-mail: [email protected]


Het Bestuur