Hockey Mei
9

Nieuwe coach H1 en verlenging coach D1 2023/2024

Nieuws afbeelding Het bestuur en de THC zijn verheugd om bekend te maken dat de hoofdcoaches voor Heren 1 en Dames 1 voor het seizoen 2023/2024 bekend zijn.

Vanaf volgend seizoen zal Simon Organ aan het roer staan van Heren 1. Simon heeft veel ervaring als assistent bij verschillende hoofdklasse- en promotieklasseteams (o.a. Amsterdam, Pinoke, Hurley, KZ) en in het buitenland (Engeland en Zuid-Afrika). Daarnaast is Simon verantwoordelijk voor de jeugdopleiding bij HDM als coördinator.

Ook zal Sjoerd Woelders verlengen als coach van Dames 1. Sjoerd heeft de afgelopen jaren samen met de dames mooie resultaten geboekt, waardoor het bestuur en de THC graag hun waardering en vertrouwen wilden laten blijken met deze verlenging. Zij zien Sjoerd als de meest geschikte persoon om Dames 1 bij een mogelijk promotie verder te begeleiden.

Het bestuur en THC zijn nog druk bezig met de verdere invulling van de staf voor Heren 1 en Dames 1. Zodra daar meer over bekend is zal dat worden gedeeld via de bekende kanalen.