Ring Pass Delft
* Topsport bij de jeugd 

 

Topsport op Ring Pass Delft is gebaseerd op een gezonde sportieve ambitie om met de standaardteams - Dames 1 en Heren 1 - een duurzame plaats op overgangsklasse niveau te behalen en te behouden. 


Het beleid om deze doelstelling te realiseren is gericht op talentontwikkeling in de jeugd die leidt tot een verhoging van de prestaties en het algemene niveau. Teamprestaties en individuele ontwikkeling gaan daarbij samen. Ring Pass wil zo veel mogelijk speelsters en spelers opleiden die zo lang mogelijk in een standaardteam bijdragen aan optimale prestaties. Deze trend maakt van Ring Pass een aantrekkelijke club voor spelers en speelsters uit (de omgeving van) Delft om op prestatief hoog niveau te (kunnen) hockeyen.


Dames
Dames 1 is het afgelopen seizoen gepromoveerd naar de Overgangsklasse. Ring Pass Delft is er alles aan gelegen om deze positie het komend seizoen te behouden en verder te verstevigen. 

Heren
Ring Pass Delft Heren 1 is drie seizoenen geleden gepromoveerd naar de Overgangsklasse. Doel komend seizoen is om zich te handhaven in deze klasse. 

Jeugdbeleid

Het jaren geleden ingezette jeugdbeleid laat inmiddels prima resultaten zien. De jeugdafdeling van Ring Pass is de grootste en veruit best presterende in de Delftse regio. De eerste jeugdteams behoren tot de top van Zuid-Holland en vieren ook successen op landelijk niveau. 

De Jeugd en Topsport Hockey Commissie (HCJT)  draagt zorg voor invulling van de hockeytechnische en -inhoudelijke taken en werkzaamheden binnen het tophockey op Ring Pass. Daarbij ligt het op accent op de standaardteams en de toplaag van de jeugdteams.


Voor vragen zijn we bereikbaar via [email protected]
 
 
 
Instagram