Ring Pass Delft
Trimhockey 
  warming up
warming up

Trimhockey is een informele vorm van hockey, waarbij de gezelligheid in teamverband voorop staat.Een trimhockeyteam bestaat uit een vrouwen met mannen gemixed team van varierende leeftijd (25-60 jaar) met verschillende hockeyervaring (0-20 jaar).

We zijn gedreven maar gezellig op het hockeyveld bezig tijdens onze anderhalf uur durende training waarbij er geen verplichting is om elke week aanwezig te zijn. Na de training wordt er meestal nog even in het clubhuis nagepraat. Ook jaarlijkse diners en feestjes horen bij het trimhockeyen.Dertig-plussers

De meerderheid van de trimhockeyers bij Ringpass wordt gevormd door de groep boven de dertig, die gestart zijn met weinig of geen hockeyervaring. Maar ook ex-competitiespelers die het weekeinde niet langer gebonden willen zijn en graag deelnemen aan deze vrijblijvende en recreatieve vorm van hockey zijn bij deze groep te vinden.

Belangrijk is dat, ongeacht de hockeyervaring van een Trimhockeyer, het doel van Trimhockey niet uit het oog wordt verloren: Gezellig met elkaar hockeyen en iedereen de ruimte geven die hij of zij aankan.


Nieuwe spelers?

Vier keer per jaar kunnen nieuwe spelers toetreden. Dit kan na de zomer- en herfstvakantie, na de winterstop en na de voorjaarsvakantie. 

  • De training op maandag (20:30-22:00 uur) is speciaal voor beginnende hockeyers, tijdens deze training is er extra veel aandacht voor de basis hockeytechnieken.
  • De training op woensdag (20.30-22:00 uur) is bedoeld voor mensen met ervaring.

Wedstrijd

Natuurlijk spelen ook wij wedstrijden, maar alleen als je dat leuk vind. 
Als je wilt kun je ook meedoen met de (niet reguliere) competitie waaraan Ringpass al jaren meedoet en in 2011 zelfs kampioen is geworden. Ringpass speelt mee met de trimhockey competitie. De woensdaggroep speelt in Ringpass 2 en de maandagroep in Ringpass 6. Per seizoen zijn het ongeveer 12 wedstrijden, meestal op de vaste trainingsavond met uitzondering van de uitwedstrijden.  Een wedstrijdteam bestaat uit 5 heren en 5 dames en één keep(st)er. Er mag onbeperkt gewisseld worden. Het team wordt per wedstrijd samengesteld uit de mensen die zich daarvoor aangemeld hebben. Klik hier 
voor onze stand de competitie.


Sportspullen

Voor de trainingen hoef je geen officieel Ringpass tenue te hebben. Je kunt gewoon in je favoriete sportkleding trainen. Let wel op de aanwezigheid van een bitje en scheenbeschermers.

Voor alle wedstrijdspelers geldt dat een Ringpass tenue nodig is bij wedstrijden of toernooien. 


warming up gezellig uiteten met de trimgroep
Beginnersgroep gezellig uiteten met de trimgroep


Aanmelden of info?

Spreekt bovenstaande je aan, kun je hockeyen of wil je het leren in een gezellig team neem dan contact op met Ellen Karreman, Chris Suijker of Edwin Bos via [email protected]


De Trimhockeyers.


Link naar de teampagina van de trimmers op Maandag  of  Woensdag


 
 
 
Instagram